Ki nem találnád, hol szeretne szülni Kiss Ramóna – Komoly döntést hoztak a párjával

Az X-Faktor műsorvezetőnője már nagyon várja, hogy világra jöjjön első csemetéje: babaváró karácsony elé néz Kiss Ramóna, aki elárulta, hogyan szeretné világra hozni Noét, ráadásul hamarosan összeköltöznek a párjával, Lékai Mátéval.

Hamarosan megszületik a Barátok közt egykori szereplőjének első gyermeke, Noé. Kiss Ramóna már a harmadik trimeszterben jár, terhespocakja pedig szépen növekszik. És bár a várandósságnak megvan a maga csodája, Rami mégis úgy véli: a terhesség nem egy leányálom. A kis Noé ugyanis teljesen átvette az irányítást, Ramóna pedig már lehajolni sem bír a nagy pocakja miatt, így kedvesének sok mindenben segítenie kell neki.

Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté egy, a Hot! magazinnak adott interjúban meséltek a szülésről és a babavárás örömeiről.

– Szeretnék természetes úton szülni, de ha csak egy százalék esélye is van annak, hogy Noét bármi veszélyezteti, nem ragaszkodom ehhez. […] Apás szülés mellett döntöttünk, Máté rám bízta, hogyan legyen, de vacilláltam, mert annyiféle dolgot hallottam. Egyrészt azt, ami engem is meggyőzött: ez köztünk is egy felbonthatatlan szövetség lesz. Közben pedig ott van az, hogy sok anyukától azt hallottam, hogy megbánták, mert a látvány miatt elhidegültek egymástól. De én nem bírom ki, hogy ne legyen mellettem Máté!mondta a hot! magazinnak Kiss Ramóna, aki arról is szót ejtett, hogyan szeretné világra hozni első gyermekét.

– A kádas szülés érdekel, eddig mindenki nagyon dicsérte. Jó érzésnek írták le, azt mondták, könnyebb a vajúdás. Így még az is lehet, hogy kádban hozom világra a fiamat! – mondta a magazinnak a Barátok közt egykori színésznője.

Kiss Ramóna és párja számára egyébként a mostani karácsony egészen másképpen telik majd, mind az eddigiek: karácsonykor ugyanis végre összeköltöznek.

– Régi álmunk válik valóra azáltal, hogy beköltözhetünk a szépen felújított, közös otthonunkba. Lesz végre egy rendes családi fészkünk, amit karácsonyra gyönyörűen feldíszíthetünk, ahol van már gyerekszoba, ahol felállíthatjuk az első karácsonyfánkat, szóval karácsonykor összeköltözünk! – mondta a Hot! magazinnak Lékai Máté.

betöltés...