Ennek a 270 kg-os nőnek sikerült megszülnie a kisfiát! A fiú 18 kg-al született!

Egy hihetetlen történet kapott szárnyra az interneten egy Ausztrál nőről. Kiderült ugyanis, hogy a nő, több, mint 270 kilogramm súlyú és előrehaladott terhessége van.

Az újdonsült édesanya nem vett részt rendszeres nőgyógyászati ​​vizsgálaton, ezért az orvosok úgy döntöttek, hogy császármetszést alkalmaznak, hogy a baba megszülethessen.

A nő egy teljesen egészséges babának adott életet, aki nem kevesebb, mint 18 kilóval jött a világra! Iszonyatosan nehéz elhinni, hogy egy ekkora baba született, főleg úgy, hogy ekkora súlya egy néhány éves gyermeknek van.

A baba születése minden bizonnyal bekerül a történelembe, hiszen rajta kívül nem igazán született még ekkora gyermek. Állítások szerint ő a történelem legnagyobb újszülöttje!

A nő méretének köszönhetően rokonai nem tudták autóval kórházba vinni, így hát mentőautó érkezett ki hozzá.

Az orvosok eleinte azt hitték, hogy a nő ikreket vagy hármas ikereket vár.

“Sok nővel foglalkozom, akik küzdenek az elhízás problémájával, de ez a szülés kivételes volt. Eleinte abban a hitben voltam, hogy ez a nő ikreket vagy hármas ikreket vár. Kiderült, hogy csak egyet, de az jó nagy.” – mondta megdöbbenve az orvos.

Az ausztrál kisfiú születése után megvizsgálták, hogy a történelem folyamán született-e ekkora baba. Egy hasonló kaliberű gyermek látta meg a napvilágot, még 1983-ban Dél-Afrikában, aki 17,2 kilogrammot nyomott.

betöltés...