Tíz évig titkolta a felvételt a NASA – Ez van valójában a Marson

Az UFO-hívők szerint nem is kell több bizonyíték.

A vörös bolygó

Nagyjából tíz évvel ezelőtt készített egy felvételt a Mars Reconnaissance Orbiter – vagyis a Mars körül keringő műhold – egy egészen különös képződményről. Bár a fotó régi, most újra előkerült, a laikusok és az UFO-hívők pedig egyöntetűen állítják, íme a bizonyíték, hogy a földönkívüliek léteznek. A NASA szakértői természetesen azt állítják, teljesen másról van szó.

Piramis?

Az alábbi fotóra az ufóvadász Scott C Waring bukkant rá és a Daily Express cikke szerint azon nyomban rittyentett is egy teóriát a piramisszerű építmény létjogosultságáról. Azt írja: az építmény valóban egy piramis, amit azért építettek, hogy a vallásukat gyakorolhassák a földönkívüliek. Bár a falai már romosak, minden kétésget kizárólag mesterséges építményt látunk. Vajon igaza van? Nos, ki kell ábrándítsunk mindenkit, a szakértől elárulják, valójában mi látszik a képen.

Természetes képződmény

Az “építmény”, amit a műhold fotózott valójában nem olyan hatalmas, csupán 30-40 méter széles és a bolygó Candor Chasma nevű régiójában található. Ez a terület a legnagyobb kanyonvonal az egyébként is a Naprendszer második legmélyebb kanyonrendszerében, éles sziklákkal és csúcsokkal. Ha nem csak ezt a kis csúcsot látnánk, fel sem tűnne, tele van hasonló képződményekkel.

betöltés...