Anatol Basarab számmisztikus elárulja, hogy mire számíthatunk a 2019-es évben!

Az egyik legközismertebb számmisztikus, Anatol Basarab a 2019-es évről beszélt a számok jelentésének függvényébe. Az alábbiakban minden kiderül azzal kapcsolatban, hogy milyen évre számíthatunk igazából!

Kiemelkedő változások lesznek azoknak az életében, akik valamelyik hónap 9, 18, vagy 27-én születtek, ebben az évben az erő és a hatalom a szó minden értelmében, a legnagyobb mértékben jellemző lesz az életükre. Türelmesek, megbocsátóak lesznek, elég erejük lesz felállni bármilyen nehéz helyzetből, és felemelt fejjel mennek tovább, új esélyek után kutatva. Koncentráltak és céltudatosak lesznek, az erő az a szó, ami a legjobban jellemezni fogja ezt az évüket.

“Előző életedben egy harcos katona voltál, így minden lehetőséged megvan arra, hogy bármi is történjen, megvédd magad. A kard a te kezedben van. Bármilyen helyzetbe is kerülj az életben, mindig tudod, hogy hogyan kell megoldani. Bátor vagy, szereted a kihívásokat, csupán arra kellene nagyobb hangsúlyt fektetned, hogy elhidd, igenis értékes vagy!” – közölte a számmisztikus.

A születési rezgésszám alapján az alábbi karmikus történésekre kell odafigyelni a 2019-es évben! A születési számot a világhálón található kalkulátorok segítségével, vagy a születési dátumod számjegyeinek összeadásával könnyen megkapod. A lényeg, hogy a végén egy egyjegyű számot kapj.

1. Viselkedj olyan természetesen akárcsak otthon, nem kell semmit megjátszanod!

2. A 2019-es év nagyon izgalmas lesz számodra. A történések nagyban függnek az ellenkező nemtől is.

3. Vigyázz jobban az egészségedre, főleg a szív-, és érrendszeri, és érzelmi problémákkal kapcsolatosan!

4. Bővítsd az ismereteidet, ez az év számodra a tanulás és fejlődés terén fog újat adni.

5. Mindenkinek megvan a saját problémája! Van, aki elveszíti a munkahelyét, mások új szakmát tanulnak meg. Koncentrálj saját magadra!

6. Nagyon kedvező lesz ez az év, akár pihenéssel, akár szórakozással töltöd. Itt az idő, hogy élvezz minden percet!

7. Konkrét lépéseket kell tenned annak érdekében, hogy boldogabb életet élhess. Tudod, hogy minden rajtad múlik.

8. Az elképzelésed nem minden esetben egyezik meg a valósággal. Ne ábrándozz olyan dolgokról, amiért konkrétan egy lépést sem teszel! A képzeleted fogja alakítani a világodat!

9. Bölcs és okos meglátásaid vannak, de csak akkor osztogass tanácsokat, ha megkérnek rá. Jobb, ha a figyelmed a saját belső fejlődésedre fordítod.

betöltés...