Emlékeztek még Conchita Wurst-ra? Nőként vége a karrierjének. Így néz ki napjainkban.

betöltés...

A mai világban már nem annyira, de régen az emberek nagyon elítélték azokat, akik nem az ellenkező nemmel terveztek közös életet. Ma már egyre többen vállalják fel másságukat és az emberek egy bizonyos része kezdi elfogadni ezt a dolgot.

Viszont annak idején nagyon megoszlottak a vélemények egy fiatalember miatt, akinek női külseje volt, ám mégis arca úgy nézett ki mint egy férfié. Az osztrák származású Conchita Wurst-ról van szó. Az előadóművész a Koppenhágában tartott 2014-es Eurovíziós dalfesztiválon tűnt fel először, mikor előadta Ausztria színeiben a “Rise like a phoenix” című dalát. Mindenki nagy meglepetésére, ő nyerte meg a versenyt.

Ezután persze a média nagyon felkapta őt, és ki akarták deríteni, hogy ő most valójában férfi vagy nő. A források alapján sikerült rájönni, hogy Conchita, nem mindig így nézett ki, sőt nem is ezt a nevet viselte. Tudniillik igazi neve Thomas Neuwirth volt, aki eredeti külsejével próbálkozott az énekléssel még 2006-ban, amikor részt vett egy osztrák tehetségkutató versenyen. Thomasnak sikerült a második helyen végeznie.

Thomas 2011-től kezdett szerepelni Conchita Wurst-ként és egyből bemutatkozott egy osztrák tehetségkutatóban.

A női testbe bújt férfi azonban néhány évvel az Euróvízió után úgy érezte változtatnia kell magán, mert Conchitaként mindent elért, amit csak szeretett volna.

Ekkor döntött úgy, hogy szép lassan visszatér a férfias megjelenéshez. Igaz, hogy az arcát és a szemeit attól függetlenül ugyanúgy festette, de már nem hordott magas sarkú cipőt, sem női ruhákat, de még műkörmöt sem csináltatott.

Visszanövesztette a testén lévő szőrt, és már valóban olyan külseje volt, ami teljes mértékben egy férfira emlékeztet bennünket.

Nektek mi a véleményetek róla?

Jó, hogy újra férfi lett belőle és ezzel a megjelenésével lép színpadra?

betöltés...