Ábel Anita válik – Ezzel indokolta meg a szakítást

Meghozta a döntést.

A lányára gondolt

A Best magazin mai számából derült ki, hogy a Szomszédok egykori szereplője 16 év után kilép a házasságából.

“Nem tett volna jót Lucának egy kiegyensúlyozatlan apát vagy egy boldogtalan anyát látnia maga körül” – indokolta Ábel Anita a lapnak a döntést. A tévés azt is elárulta, hogy ő olyan típus, aki soha nem marad olyan helyzetben, ami kényelmetlen vagy rossz a számára, legyen szó magánéletről, vagy épp a karrierjéről. A válást pedig részben pont azért választotta, mert a lányára, Lucára is gondolt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az UNICEF Magyarország felhívja a gyerekek és a gyermekjogok iránt elkötelezett közösségeket, hogy csatlakozzanak a globális kampányhoz, és borítsuk kékbe együtt az egész világot. November 20-án öltözzetek kékbe ti is, hogy közösen felhívhassuk a figyelmet a gyerekjogok védelmére. Jöhet bármi, ami kék: ruha, táska, bármilyen kiegészítő, körömlakk, vagy a legbátrabbaknak akár arcfestés is🥶 @unicefhungary oldalra ti is töltsetek fel fotót vagy videót, arról hogy van valami kék rajtatok😇 A legjobb fotókból és videókból találhattok majd egy albumot az UNICEF Magyarország oldalán🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 #GoBlue #worldchildrensday #november20 #legyélkékben #gyermekjogok #unicef

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

Helyesen döntött

A műsorvezetőnő azt is elmondta az interjúban, hogy a férjével megmaradt a jó viszony, és a gyermekük láthatásával kapcsolatban sem szabtak szigorú szabályokat, Luca akkor megy Krisztiánhoz, amikor csak akar. Arról is beszélt Ábel Anita, hogy ki kezdeményezte a válást.

„Én mondtam ki konkrétan, hogy vége. Az ember folyamatosan fejlődik egy kapcsolatban, de amikor már nincs egy közös pont sem, el kell engedni egymás kezét. (…) Nem maradok olyan helyzetben, ami nem tesz boldoggá, ami kényelmetlen vagy rossz számomra. Így tettem mindig a munkában és a magánéletemben is. Tudom, hogy helyesen döntöttem. Hiába szeretem még most is tiszta szívemből, túl fiatal vagyok még ahhoz, hogy a legjobb barátommal éljek együtt” – tette hozzá a műsorvezetőnő arról is beszélt, hogy bizony az életben meg kell hozni az ilyen horderejű döntéseket.

„Sajnos, az emberek nehezen váltanak, inkább megmaradnak ott, ahol már nem érzik jól magukat, mert szerintük még mindig jobb, mint a bizonytalan holnap. Én viszont azt vallom: egy életünk van, és bizony kell bátor döntéseket hoznunk. Ez a mostani is ilyen. Hiszem, hogy jobb lesz neki és nekem is”– mondta Anita.

Anita, férje és a kislányuk, Luca sokszor csináltak közös programokat.

Ezen a képen szintén utaztak valahova, ekkor ünnepelték 12 éves házassági évfordulójukat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love forever ❤️❤️❤️ #uton #csalad #manemdolgozom #felesegvagyok12eve #feketekrisztian #apuci #tetkoscsavo #imadom

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

A szülőknek kettesben is jutott idejük kikapcsolódni, itt éppen a New York felé tartó gépen ültek, ahol 9 éve nem jártak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Irány Amerika❤️😘 #hosszulesz #newyork #kettesben #9evenemvoltunk #agepen #usa #faradtan #korankeltunk

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

Ismét egy családi fotó, amin még a kutyájuk is szerepel.

Anita legutóbbi képe igen sokat elárul, egy két évvel ezelőtti fotót töltött fel, amin csak ketten szerepelnek kislányával, Lucával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csoda emlék❤️ 2 éve…. #csakluca #nőklapjaévszakok #anyjalánya #imádom #nyár #büszkeség #2017

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

betöltés...