Ezeknek a csillagjegyeknek az átlagosnál nehezebb karmával rendelkeznek!

A karmád nagyban befolyásolja az életedet, hétköznapjaidat, hiszen mindannyian azt kapjuk vissza, amit adtunk. Az ok-okozat törvényének megfelelően egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan élsz és viselkedsz nap, mint nap.

Van két olyan csillagjegy, amelynek sokkal nehezebb a karmája, mint a többi csillagjegynek. Sokszor van segítségre szükségük, hogy könnyebben átjussanak az útjukban tornyosuló akadályokon.

1. Rák

Egész életében nagyon szoros kapcsolatot ápol a kiterjedtebb családtagjaival, és barátaival. El sem tudna képzelni egyetlen napot sem anélkül, hogy ne cselekedne valami jót, ne segítene önzetlenül valakinek. Életvidám, segítőkész személyiség, ezért nehezen hihető róla, hogy egy igen nehéz karmával él együtt.

A külső vidámság néha egy igen erős belső nyugtalansággal társul, valójában soha nem tudja átadni magát a pillanatnak, állandóan őrlődik, és ha nem talál valami elfoglaltságot, akkor gondolkodik, stresszel, szorong.

Az anyagiak területén sem túl szerencsés, és, ha történik is valami jó az életében igen kevés ideig élvezheti azt. Szinte azonnal felüti a fejét valami baj az életében, és pillanatok alatt teljesen elveszti az egyensúlyát.

2. Szűz

Bár sokan irigykednek rá, és szeretnének hozzá hasonló életmódot élni, egyáltalán nem fenékig tejfel az ő élete sem. Nagyon sok munkája van abban, hogy az élete olyan legyen amilyen, és, hogy fenntartsa az egyensúlyt a magánélete és a karrierje között.

Az asztrológusok szerint a Szűz csillagjegyű személyek egyik legfőbb bűne, hogy a múltban sok helyzetben nem tudtak megbocsátani, és éppen ezért sújtja a karma őket. Nagy feladat számukra, hogy megtanuljanak megbocsátani, addig pedig számos nehéz pillanat vár rájuk.

Fontos, hogy megértsék, és elfogadják, hogy miért történik velük ennyi negatív dolog.

betöltés...