2019-ben ez lesz a 3 legszerencsésebb csillagjegy!

A 2019-es évet méltán nevezhetnénk a változások évének is, ugyanis minden csillagjegy kisebb-nagyobb változásra kell számítson.

Az új év, új reményekkel indul, tekints bizakodva a változások elé akkor is, ha esetleg nem tartozol az alábbi 3 csillagjegy közé. Ők aztán nagyon szerencsések lesznek!

Bika

A 2018-as év nem zárul valami jól számodra, minden napod tele volt stresszel és bizonytalansággal, de mindezt már elfelejtheted, hiszen a 2019 nyugalommal és boldogsággal indul. Végre rendeződnek a problémáid, és hátradőlve felfedezheted az élet szépségeit.

A 2019-es év főleg érzelmi szempontból lesz kedvező számodra, de a karriered területén is pozitív változásokra számíthatsz, és ez hatással lesz az pénzügyi életedre is. Ebben az évben megtalálod a lelkitársad, de, ha régóta már szeretnél gyereket vállalni, akkor most ez a kívánságod is teljesülhet.

Skorpió

Ha ebben a csillagjegyben születtél, akkor nagyon ambiciózus személy vagy, és a legtöbb esetben heves érzelmeid irányítják az életed. Pontosan ezek a tulajdonságaid lesznek segítségedre abban, hogy a 2019-es év nagyon sikeres legyen számodra.

Változásokra kell számítanod a karriered területén, és a pénzügyi életedben. Egy olyan álmod fog valóra válni, amit már régóta dédelgetsz. Érzelmi téren egy változásnak köszönhetően végre megszabadulhatsz egy régi frusztrációdtól.

Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, most felteszitek a pontot az “i”-re, ha egyedülálló vagy, akkor számíthatsz rá, hogy megtalálod az igazit.

Oroszlán

Sokat dolgoztál az elmúlt évben, 2019-ben pedig végre élvezni fogod az erőfeszítéseid gyümölcsét is.

Olyan problémák fognak megoldódni, melyek már hosszú ideje húzódnak. Ha új házat szeretnél vásárolni, vagy munkahelyet szeretnél váltani, 2019-ben minden álmod teljesülni fog.

A pozitív energiák az érzelmi életedre is hatással lesznek, az is lehetséges, hogy komolyabban elkezdesz gondolkozni a családalapításon.

betöltés...