11 évesen volt Megasztár – Bombanő lett Patai Annából!

2010-ben az egész ország megőrült az alig 11 éves kislányért. Ma már egy bombázó.

Kicsi Mega

Patai Anna a tehetségkutatóban egészen a döntőig menetelt, imádták a tévénézők. A fináléban aztán nem akármilyen ajándékkal lepték meg: Britney Spears producere, Eric Gast az énekesnő első platina lemezének (Oops!… I Did It Again) eredeti példányát adta neki. A hátoldalát mindketten dedikálták.

A Megasztár után sorra kapta a színházi szerepeket, több száma is megjelent, majd 2012-ben egy az életéről szóló könyv is. 2014-ben egy japán tehetségkutatón lett második, azóta azonban mintha kicsit eltűnt volna.

Anna gyönyörű nő lett!

Gyönyörű nő

Patai Anna a nyár végén ünnepelte a 19. születésnapját.

A nagy nap előtt nem sokkal egy interjúban mesélt az életéről. „Nagyon jól sikerült az angol érettségim, ráadásul angol nyelvből oklevelet is szereztem” – büszkélkedett Anna, aki gyönyörű nagylány lett.

Az énekesnő akkor elárulta a Borsnak, nagy vágya, hogy tévéműsort vezethessen, ezért elhatározta, hogy médiaiskolában folytatja. „Többek között a Mokkához hasonló reggeli műsort is vezetnék, de szóba jöhet vetélkedő, vagy valamilyen talk show is” – mondta Anna, akire 3 éve talált rá a szerelem.

betöltés...