Most derült ki: Vilmos herceg megcsalta Katalint ezzel a nővel

Ezt nem néztük volna ki belőle…

Álomcsalád

Míg Harry herceg és Meghan hercegné a brit királyi család fekete bárányai, addig Katalin és Vilmos maga a megtestesült álomcsalád. Katalin hercegné szinte sosem hibázik, öltözködésénél mindig betartja a szabályokat és a szigorú protokollnak megfelelően cselekszik, férjénél Vilmosnál pedig el sem tudnánk képzelni jobb családfőt, ő a mintaférj és mintaapa valóságos megtestesítője. Csakhogy a gyönyörű máz mögött súlyos titok van, ezt a nehéz terhet pedig Katalinnak kell cipelnie.

View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Szörnyű tett

Mindannyian emlékszünk még arra az időre, amikor Katalin és Vilmos herceg rövid időre ugyan, de szakítottak. A szerelmespár szünetét leginkább azzal magyarázták, hogy Katalin nem bírta a túl nagy nyilvánosságot, ám valójában sokkal komolyabb oka volt. Vilmos ugyanis megcsalta a gyönyörű hercegnét, ráadásul annyira beleszeretett a harmadik félbe, hogy ki is adta az útját.

View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Beleszeretett

Vilmos herceg fejét egyébként egy szőke színésznő és társadalmi előkelőség, Isabella Calthorpe csavarta el, ám a kapcsolat nem tartott túl sokáig, ugyanis a csinos nő gyorsan véget vetett a dolgonak. Persze nem azért, mert sajnálta volna Katalint, egész egyszerűen nem akarta meghozni azt az áldozatot a hercegért, hogy lemond a karrierjéről. A herceg ekkor ment vissza Katalinhoz, aki megbocsájtott neki, de csak azzal a feltétellel, hogy minden kapcsolatot megszakít Isabellával. Katalinnak egyébként azóta párszor muszáj volt farkasszemet néznie egykori ellenfelével, a brit sztár ugyanis nagy barátnője Vilmos unokatestvéreinek, Eugéniának és Beatrixnak. Lapozd végig a galériát, és nézd meg, kivel csalta meg Vilmos Katalint!

Ő Isabella, Vilmos herceg exe

Vele csalta meg Vilmos herceg Katalint

A nő azóta már megházasodott, és gyermeke is született

Isabella egyébként az egyik legjobb barátnője Harry herceg exének, Cressidának

betöltés...