1,93 m magas és egy 12 évvel idősebb, 1,57 m magas nőt vett feleségül

Van olyan ismerősötök, aki kisiskolás kora óta fülig szerelmes ugyanabba a személybe, ráadásul még ma is együtt él vele boldog párkapcsolatban? Az Aquaman sztárja, Jason Momoa minden bizonnyal viszi a prímet! A színész ugyanis azt állítja, azóta rajong a feleségéért, amióta először megpillantotta őt. Akkor mindössze 8 éves volt, és még Hawaii-on lakott a szüleivel.

Kettejük története 2005-ben kezdődött, amikor közös ismerőseik által egy jazz-klubban találkoztak, New Yorkban. A 38 éves Momoa és a 49 éves Lisa Bonet egy meghitt, kis ceremónia keretében házasodott össze 2017-ben, de igazából már több mint 10 éve alkotnak boldog párt.

„Körülbelül 8 lehettem, amikor megláttam őt a televízióban, és azt mondtam az anyámnak: ’Mama, nekem az a nő kell!’. Miközben azt gondoltam: ’követni foglak egész életemben, míg az enyém nem leszel’.” – idézte fel az emlékeket a jóképű színész.

Az Unilad-nak adott interjújában Jason Momoa egyebeket is elárult magáról.

„Zaklató vagyok, a szó biztonságos értelmében. De nem árultam el ezt neki mindaddig, míg nem lett két gyerekünk, egyébként ijesztőn és furcsán hangzott volna. Viszont igen, mindig is azt akartam, hogy találkozhassak vele. Számomra ő mindig is a királynő volt.” – vallotta a színész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The way you look at me. 😜😍😍🥴🥴🤪😈😈fucking love you woman. My everything ❤️❤️

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

„Aztán úgy történt, hogy mindketten jókor, a jó helyen voltunk. Korábban berasztáztattam a hajam, csakis miatta. Én is rasztás voltam, ő is. Megfordultam, és akkor megláttam őt. Azt mondta, ’Lisa vagyok’. Én gyorsan visszafordultam a haverom felé, és úgy tettem, mintha üvöltenék. Tűzijátékok robbantak a gyomromban! Meggyőztem őt, hogy hazakísérhessem, mivel én épp egy hotelszobában laktam.” – folytatta a beszámolót Momoa.

Azon az éjszakán mindössze egy kávét és egy sört ittak meg együtt. „Leültünk, ő rendelt egy sört, és ennyi volt. A többi már történelem.” – egészítette ki a színész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I felt like a KING last night. Because of you my love. So honoured to attend and present at the Oscars. To meet so many talented artist congratulations to every nominee all these amazing films @helenmirren i love you such a honour to stay by your side Also love to send my deepest aloha to @karllagerfeld RIP @silviaventurinifendi @jeanneyangstyle for taking my pink velvet scrunchie and turning it into a suit. Unko KARL your a legend. Mahalo for my first suit And to all my insta homies who always make me the coolest jewelry. Love my rings @bookofalchemy @intothefirejewelry @judicael_sacred_skulls @richardbaggettstudios @leroyswoodentattoos @king_baby_studio @hoboshane @red_rabbit_ia and so many more. Cheeeeeeefuknhuuuuuuuuuu #hhrajahhh. #pinkonpink. Aloha j

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Bár tucatnyi filmben szerepelt, Jason Momoa azután vált népszerűvé, hogy Khal Drogo-t alakította a világhírű Trónok Harca sorozatban. Sikerét már csak tetőzte a 2018-as Aquaman című moziprodukció, melyben ő kapta a főszerepet.

Jasonnak és Lisának két közös gyereke van, a 11 éves Lola és a 10 éves Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha. Lisa Bonet korábban már volt házas, 1987 és 1993 között Lenny Kravitz felesége volt. Abból a házasságából is született egy gyermeke, Zoe, aki ma már 29 éves.

betöltés...