A világ leggyönyörűbb testvérpárja voltak – Így élnek ma az ikerlányok

A Clements ikrek szépségére már csecsemőkorukban felfigyeltek, az internetezők is imádták őket.

Angyali szépségek

Kevin Clements felesége, Jaqi gyermekeiket a vártnál korábban hozta világra, de már az első pár pillanatban kiderült, hogy az ikrek egészségesek és gyönyörűek. A család 2010-ben bővült a lányokkal, Ava Marie-vel és a Leah Rose-zal, akiket Clements ikreként ismerhetett meg a világ. A kislányok nemcsak babakorukban, ma is páratlan szépséggel rendelkeznek, anyjuk segítségével pedig egy szempillantás alatt profi modellekké váltak.

Gyerekmodellek lettek

A Clements ikreknek már közel egymilliós követőtáboruk van az Instagramon, ami nem meglepő, mert a gyönyörű kislányok tényleg olyan tökéletesre sikerültek, mint két egyformán gyönyörű művészeti alkotás. Utoljára az Olsen ikrekért rajongtak ennyire. A kislányok már nyolcévesek is elmúltak, napjainkban pedig töretlenül sikeres gyerekmodellekké léptek elő. Már két nagy szerződést is megkötöttek szüleik különböző divatcégekkel.

Rajong értük a világ

Már csecsemőként nyaggatták a Clements családot, hogy a kislányokat érdemes lenne modellként kipróbálni, az anyukájuk Jaqi mégsem adta be a derekát eleinte. Ava és Leah hétévesek voltak, amikor szüleik mégis úgy határoztak, lányaik szépségét látnia kellene az egész világnak. Az édesanya létrehozott egy profilt “clementstwins” néven, ami hamarosan átlépi az egymilliós követői számot. Nem véletlenül.

Nemcsak a fotósok imádják az ikreket, hanem az internetezők is

Meseszépek – Mintha csak vonalzóval húzták volna vonásaikat

Több divatház is felfigyelt a kislányok szépségére

Még csak 8 évesek, de már most profin pózolnak a kamera előtt

Szépek és nagyon jó testvérek is

Állítólag nagyon különböző személyiségek, csak külsőre ugyanolyanok

Nagyon szeretik ők is a kamerát – Nem kényszerként élik meg a modellkedést

Volt kitől örökölni a szépséget – A Clements családban mindenki meseszép

betöltés...