Így változott meg Tóth Vera arca az 53 kilós fogyás után

Az énekesnő boldogabb, mint valaha, a szerelem is rátalált.

Tóth Vera telt lányként nyerte meg a Megasztárt, majd karrierje során mindannyian szemtanúi voltunk annak, hogyan küzd súlyával, de annak is, hogyan fogy le három év alatt. Tóth Vera három év alatt 53 kilót adott le, nemrég pedig a szerelem is rátalált.

Az énekesnő ezzel a jóképű férfival jár.

Tóth Gabi nővére az Instagram profilján osztott meg egy előtte-utána képet, amin jól látható, micsoda változáson ment át.

“Ma 3 éve, hogy megváltozott minden. Ma 3 éve toltak a műtőbe, ma 3 éve gondoltam azt az altatás előtt, ha meghalok közben, elfogadom, mert nekem azt a testet adta a sors, de nem, kegyelmet kaptam. 53 kg-om eltűnt, megkönnyebbültem és a mai napig küzdök, hogy ez így maradjon.

Segít ebben barát, család, szerelem, sport, lelkitárs és egy megmagyarázhatatlan belső akarat, ami egyre erősebb… Mit érzek? Hálát. Minden nap hálát adok, megemlítem, imába foglalom. Új életet kaptam egy jó döntés által. Bátor voltam, büszke vagyok magamra és mindenkire, akiket inspiráltam. Más életmód, más sorsfeladat. Megérte minden szenvedés és jó pillanat. Köszönöm…” – írta az énekesnő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma 3 éve, hogy megváltozott minden. Ma 3 éve toltak a műtőbe, ma 3 éve gondoltam azt az altatás előtt, ha meghalok közben, elfogadom, mert nekem azt a testet adta a sors, de nem, kegyelmet kaptam. 53 kg-om eltűnt, megkönnyebbültem és a mai napig küzdök, hogy ez így maradjon. Segít ebben barát, család, szerelem, sport, lelkitárs és egy megmagyarázhatatlan belső akarat, ami egyre erősebb… Mit érzek? Hálát. Minden nap hálát adok, megemlítem, imába foglalom. Új életet kaptam egy jó döntés által. Bátor voltam, büszke vagyok magamra és mindenkire, akiket inspiráltam. Más életmód, más sorsfeladat. Megérte minden szenvedés és jó pillanat. Köszönöm… #gastricbypass #bodytransformation #motivation #every #day #iam #thankful

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

betöltés...