Nagy 2019-es szerelmi horoszkóp: Ez az év mindent megváltoztat

A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel. A legtöbb egyedülálló 2019-ben párra lel, de amíg várnak a Nagy Ő-re, addig sem fognak hiányt szenvedni izgalmakban és kalandokban.

Kos:
III.21. – IV. 20.

Szerelem? Kinek van arra ideje? Kérdi a Kos 2019-ben, akinek rengeteg egyéb elfoglaltsága lesz és vadul építi karrierjét, nemigen vonzza majd a romantika és a szerelem lehetősége. Csakhogy tavasz környékén rá fognak ébredni arra, hogy a túlórák meg a karrier nem öleli át őket este az ágyban. Ha készen állnak arra, hogy párra leljenek, időbe fog telni, mire megtalálják azt, akire szívesen áldoznak idejükből. A párban élők kapcsolata felragyog, főleg a nyári időszakban indul rohamos javulásnak hétköznapi és szexuális értelemben is. Sokkal erősebb lehet a viszonyuk az eddigiekhez képest. Ugyanakkor a házaspárok életében központi téma lesz a családalapítás és ennek jegyében telhet az évük, hogy meg is valósítsák azt.

Bika:
IV. 21. – V. 20.

Egy Bikának sem kell aggódnia 2019-ben a szerelmi élete miatt. Ha egyedülállók, akkor sem lesznek magányosak, mindig akad valaki, aki csapja majd nekik a szelet. Ugyanakkor a szinglik meglelhetik az évben a nagy szerelmet. A párban élők kapcsolata főként aszerint alakul, hogy 2018-ban mennyire dolgoztak a kapcsolatukon. Azok, akik tettek kapcsolatuk felvirágzásáért, 2019-ben élvezhetik munkájuk gyümölcsét. A nyári időszakig a párok szerelmi élete elmélyül, sokkal intimebbé és szorosabbá válik. Egyesek pedig úgy döntenek, hogy közös ingatlant vásárolnak. Egyedül azzal szabotálhatják a Bikák a kapcsolatukat, hogy képtelenek átadni magukat a szerelemnek, mert félnek a csalódástól.

Ikrek:
V. 21. – VI. 21.

Túlzás nélkül állítható, hogy az Ikrek számára a 2019-es év lesz szerelem terén az egyik legemlékezetesebb, legjelentősebb, ami teljes megújulással jár. Vagyis az egyedülállók nemhogy találkozhatnak a Nagy Ő-vel, de akár olyan gyors fordulatokat vehet az életük, hogy még össze is házasodnak, vagy össze is költöznek az évben. Ez a személy végtelenül különleges lesz. De nem csak a szinglikre vár jóformán egészéves romantika, hanem a párban élőkre is, akik kapcsolata szintén gyorsütemben változhat és juthatnak el a házasság vagy a családalapításig. Még azoknak a kapcsolata is jóra fordulhat, akiknek egész 2018-ban viharos volt a viszonyuk. Meglepve konstatálják, hogy kedvesük megváltozott.

Rák:
VI. 22. – VII. 22

A Rákok 2019-ben visszafogják magukat és már nem az érzéseik vezérlik őket, képessé válnak arra, hogy uralkodjanak magukon. Sokkal reálisabban látják a helyzetüket. Készen állnak arra, hogy véget vessenek a nem működő kapcsolatuknak. Szinte minden kapcsolat a Rákok döntésétől függ, hogy akarnak-e még küzdeni a szerelmükért vagy sem. Egyeseknek kemény munka árán, de sikerül feltámasztaniuk a viszonyukat, mások pedig haragban és veszekedések közepette válnak majd el. Viszont akiknek a kapcsolata őszig stabilizálódik, az már jóformán örökre szól és talán az esküvőt is tervezni kezdik. Az egyedülállók is inkább ősszel lelik meg új és felettébb tüzes kedvesüket.

Oroszlán:
VII. 23. – VIII. 23

Nagy lelkesedéssel és optimizmussal kezdik meg a 2019-es évüket az Oroszlánok. Eltökélten igyekszenek megújítani a kapcsolatukat, illetve az egyedülállók meglelni a párjukat. De türelmesnek kell lenniük, főleg azoknak a párban élőnek, akik már házasodni szeretnének vagy családot alapítani, mert kedvesük még nem áll rá készen, de kétségkívül sikerül elmélyíteni a kapcsolatukat. Végre több dologban is megegyeznek majd és kiküszöbölik korábbi hibáikat. Az egyedülállóknak főleg év vége felé van a legjobb esélyük arra, hogy megleljék a lelki társukat egy kalandos, inspiráló, kifejezetten bölcs ember személyében, aki képes teljesen meglágyítani az Oroszlánok szívét.

Szűz:
VIII. 24. – IX. 23.

Fontos eseményekkel kecsegtet 2019. Nem sokat unatkoznak majd a Szüzek, mindig történik majd velük valami szerelmi téren, bár ez főleg a párban élőkre lesz jellemző, akik tudatosan igyekszenek kapcsolatukat jobbá tenni. Egyesek kimondottan se veled-se nélküled viszonyban őrlődnek, hol az egyik fél, hol a másik a szerelmesebb és ez a huzavona szeptemberig ki is tart majd. A szinglik úgy dönthetnek, hogy nem keresik a szerelmet, inkább karriert építenek és önmagukat. Valahol távol tartják maguktól a szerelmet, ami egyébként könnyen rájuk találhatna az évben. De amint végeznek önbizalmuk és karrierjük építésével, az év vége felé sikeresen meglelhetik azt, aki mellett azt érezhetik: megfogták az Isten lábát.

Mérleg:
IX. 24. – X. 23.

A Mérlegek készen állnak arra, hogy megállapodjanak, illetve letegyék a lantot, mivel úgy érzik, éppen eleget küzdöttek már a szerelmi életükért. Egyesek gyors változtatásokat szeretnének kieszközölni, vagyis házasodni, családot alapítani 2019-ben. Rájuk a nyáron új kalandok is várnak. Mások viszont elengedik kedvesük kezét, mert úgy ítélik meg, nincs értelme tovább küzdeniük. Eldöntötték, semmiért sem fognak küzdeni, vagy minden alakul magától vagy elvágják a szálakat. Mások kifejezetten magányra vágynak, hogy végre egyedül legyenek, és saját magukkal foglalkozhassanak. Ők tavasszal értékes leckéket sajátíthatnak el. A szinglik sem keresik a szerelmet, viszont flörtökben és kisebb kalandokban egész évben részük lehet.

Skorpió:
X. 24. – XI. 22.

2019-ben egyes Skorpióknak azzal kell szembesülniük, hogy egyedül eveznek a csónakjukban. Év elején még időben lesznek ahhoz, hogy változtassanak ezen, de akkor sem a Skorpió dolga egyedül, hogy életben tartsa a kapcsolatot. Ugyanakkor megvan az esély arra, hogy betoppan valaki az életükbe, aki azonnal lángra lobbantja őket és képesek elhagyni a régit az újért, ez majd tavasz környékén kiderül. Viszont akiknek sikerül megmenteniük a kapcsolatukat, ők megnyugodhatnak, mert szerelmük, hosszú távra szól. Az egyedülállók hirtelen eshetnek szerelembe az év közepén és a legnagyobb őrültségekre is képesek lesznek az új partner kedvéért.

Nyilas:
XI. 23. – XII. 21.

Minden okuk meglesz a Nyilasoknak 2019-ben arra, hogy boldognak és optimistának érezzék magukat. Kifejezetten szerencsésen alakul a szerelmi életük. Párkapcsolatuk folyamatosan fejlődni és növekedni fog, kedvesüktől állandó támogatást és inspirációt kapnak. Néha olyan érzésük lehet, mintha kedvesük vonzaná a szerencsét, mert a tavasz első hónapjától kezdve egész évben szerencsés dolgok történnek a párokkal. A szinglik az évben türelmesen várják majd a szerelmet, egyáltalán nem aggódnak majd, hiszen a lelkük mélyén tudják, hogy úgyis rájuk fog találni. Ugyanakkor felkészülnek egy komoly kapcsolat lehetőségére és felhagynak kicsapongó életmódjukkal.

Bak:
XII. 22. – I. 20.

A jegy szülöttei készen állnak arra, hogy felhagyjanak régi, elavult nézeteikkel és véget vessenek a negatív mintáknak. Még a párban élők is érzik, hogy előbb rombolniuk kell ahhoz, hogy építhessenek. Egyesek a szakítás mellett voksolnak, és úgy vannak vele, ami nem működik, annak véget kell vetni. Mások pedig küzdenek a kapcsolatukért, és ha sikerül átvészelniük az év eleji viharos időszakot, viszonyuk maga lesz a feltámadó főnix madár. Szilárdabb és szorosabb lesz a korábbiakhoz képest, ráadásul mindketten sokat változnak majd. Az egyedülállók életébe robbanásszerűen törhet be a szerelem az év második felében, méghozzá olyan személy képében, aki szinte minden romantikus vágyukat megvalósítja.

Vízöntő:
I. 21. – II. 19.

Az egyedülállókat őszintén foglalkoztatni kezdi a komoly kapcsolat és a házasság gondolata, bár ez utóbbi a tartós kapcsolatban élőkre is igaz lehet. Az év elején pálforduláson mehetnek keresztül. Képessé válnak arra, hogy kimutassák érzéseiket és tanuljanak a hibáikból. Az szinglik megunják a kalandozást, a kicsapongó életmódot és jó esélyük van arra, hogy nyáron a barátaik által ismerjék meg új kedvesüket vagy legalábbis már eleve ismerni fogják a leendő kedvest. A párban élők azt tapasztalják, hogy jobb emberré válnak kedvesük által, ráadásul életüket villámcsapásszerűen rázhatja fel egy lánykérés vagy gyermekáldás, ami óriási örömmel tölti el majd a jegy szülötteit.

Halak:
II. 20. – III. 20.

Kétségkívül felfelé ível a Halak karrierje 2019-ben, de szerencsére marad elég idejük a szerelemre. Muszáj is, mert romantikában és izgalmakban nem lesz hiány! Az egyedülállók nyár közepén találkozhatnak a lelki társukkal. Az is lehet, hogy csak kalandnak szánták, és mégis komoly kapcsolat válik belőle. Ráadásul ez az ember előhozza a legjobb formájukat és érte komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy jó irányba változzanak. A párban élőknek a nyáron lánykérésben vagy nem várt gyermekáldásban lehet részük, de attól még az örömük nem lesz csekélyebb. Ahol pedig tudatosan készülnek a családalapításra, ott sem váratnak majd magukra sokat az utódok!

betöltés...