2019. március asztrológiai elemzés: Készülj fel az új életre!

Az idei márciusi hónap eléggé dinamikus lesz energiai szempontból, ezért nem árt, ha felkészülünk időben a változásokra, újdonságokra.

Olyan helyzetben, tevékenységekben, beszélgetésekben kell részt vennünk, amit korábban elképzelhetetlennek tartottunk volna. De ezzel párhuzamosan, bizonyos családi problémáink megoldódhatnak, így a közérzetünk javulni fog, amelyben a humornak is nagy szerep jut.

A Vénusz bolygó március 1-jétől fog belépni a Vízöntő jegyébe, ahol ott fog tartózkodni egészen március 26-ig, ez pedig számos kellemetlenséget eredményezhet. Ebben az időszakban felerősödhet a flörtölés energiája, de azért törekedjünk az érzelmek visszaszorítására, mert így kisebb az esélye a csalódásnak.

Figyeljünk oda a viselkedésünkre, mikor csoportban, csapatban dolgozunk, főként ez a nők esetében érvényes, mert ők egész március folyamán sérülékenyebbek lesznek. Különösen a Vízöntő jegyben született személyek kell odafigyeljenek magukra, érzelmeikre, cselekedeteikre.

Március 26-ának estéjén a Vénusz át fog lépni a Halak jegyébe, ahol remekül fogja érezni magát.

Egy másik bolygó, a Merkúr március 6-tól a Halak jegyében fog tartózkodni, mégpedig retrográd mozgásban, egészen 28-ig. Ennek köszönhetően sok veszélyes pillanatra számíthatunk, és az lesz az érzésünk, hogy egy mocsárba ragadtunk bele, amiből szinte lehetetlen a kimászás. Ugyancsak a Halak jegyében lesz a Neptunusz is, amely rendesen összekuszálhatja a dolgokat az életünkben, azonban a Nap hatására bizonyos helyzeteket tisztában fogunk látni.

Március 6-án Újhold alakul ki a Halak jegyében, ami nem kedvez a párkapcsolatoknak, és az üzleti életben sem tanácsos ezen a napon fontos döntéseket hozni. Így ezen a napon tanácsos visszafogottan viselkedni, csendben, nyugodtan pihenni, lazítani.

Március 6-ának reggelén az Uránusz bolygó belép a Bika jegyébe, és ezzel együtt egy 7 évig tartó periódus veszi kezdetét. Ennek az égi jelenségnek elsősorban az anyagiakra, az üzleti életre, a felhalmozott javakra lesz hatással. Ami az egészségügyet illeti, főként a húgyúti rendszerrel és a nyakkal lehetnek gondok.

Március 21-ének első perceiben a Nap a Kos jegyébe fog belépni, ez lesz a tavaszi nap-éj egyenlőség időszaka, és kezdetét veszi a csillagászati tavasz. Ennek hatására pozitív, újító energiák szabadulnak fel, amelyek segítenek egy új életszemlélet kialakításában.

Egy másik nagyon fontos asztrológiai jelenség március 21-én fog bekövetkezni, amikor a Mérleg jegyében Telihold alakul ki. Ez leginkább a családi és szerelmi kapcsolatokra fog hatással lenni, és sok meglepetésben lehet részünk.

A következő napokban erős energiamozgások várhatók, ezért tartózkodjunk a fontos döntések meghozatalától, és inkább legyünk visszafogottak: ilyen a március 3 – 7., 10 – 12, 21 – 24., illetve 27 – 29. közötti periódusok.

betöltés...