A két különböző testalkatú barátnő azonos ruhák viselésével bizonyítja, hogy minden nő gyönyörű.

Két nagyon különböző testalkatú legjobb barátnő, Denise Mercedes és Maria Castellanos elindította a „Style Not Size” kihívást a TikTok-on. A cél az, hogy ugyanúgy öltözködjenek, és megmutassák, hogy nem az alakod vagy a tested számít, hanem az, ahogyan viseled a ruháidat. Ez egy szórakoztató 2.0 módja annak, hogy felvegyük a harcot a közösségi hálózatok által gyakran előírt szépségdiktátumokkal szemben, és emlékeztessük a világot arra, hogy minden nő gyönyörű.

Videóik meghódították az internetet, és a 14-es méretű Denise Instagram-közössége pillanatok alatt elérte az egymillió követőt. Azt mondja: „Az egész 2019 elején kezdődött, amikor a barátnőm, Maria és én ugyanabban a bikiniben pózoltunk fotókon”. A 2-es méretű Maria pedig csodálattal teszi hozzá: „ő inspirált engem, én pedig önbizalmat nyertem magamban, majd azt mondtuk, hogy megpróbálunk másokat is inspirálni magunk körül”.

Ezúttal néhány ragyogó új ruhával tértek vissza, amelyek bebizonyítják, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem minden a méretről vagy a súlyról szól, hanem a stílusról. A crop topoktól és a magas derekú farmerektől kezdve a bőrszűk ruhákon át a fürdőruhákig a két fiatal nőnek sikerült megmutatnia, hogy bárki azt viselhet, amit akar – csak az a lényeg, hogy az legyél, aki vagy.

Egy mozgalom a nők támogatására, amely vírusszerűen terjed a közösségi hálózatokon

A két legjobb barátnő által a TikTok-on közzétett első videót több mint 1,5 millió internetező látta. Azóta tartalmaikat világszerte több millióan nézik rendszeresen. Annyi nő találta inspirálónak a videóikat, hogy rájöttek, itt az ideje, hogy találjanak egy hashtaget, és valódi mozgalmat indítsanak a testpozitivitás fogalma köré. Hagyták, hogy követőik szavazzanak a #ThroughThickAndThin és a #StyleNotSize között, és végül a második lehetőség nyert.

„Az üzenet, amit át akarunk adni, hogy öltözz úgy, ahogy szeretnél, és szeresd a tested. Abba kell hagynod, hogy másokhoz hasonlítgatod magad. Az a tény, hogy ennyi nőt tudunk inspirálni arra, hogy bízzanak magukban és legyenek önmaguk, arra késztet minket, hogy folytassuk ezt a mozgalmat” – mondja Denise.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

betöltés...