Zach Galifianakis színész évekig egy hajléktalan nőt szállásolt el egy lakásban, fizetett neki, hogy ott élhessen.

Zach Galifianakis színész segített egy hajléktalan nőnek tisztességes életet élni azzal, hogy évekig fizette a lakhatását.

Mióta megismerkedtek, csodálatos barátság alakult ki közöttük.

Zach Galifianakis a híres színész, aki Alan Garnert alakította a Másnaposok trilógiában. Amikor még ismeretlen volt a nagyközönség előtt, és egy Santa Monica-i kávézóban dolgozott, a kávézóval szemben lévő mosodában felfigyelt egy idős nőre.

„Észrevettem, hogy ez a 80 éves nő, úgy tűnik, minden éjszakát a mosodában tölti. Láttam, hogy minden nap a mosodában dolgozik, és csodálkoztam, hogy lehet állandóan ilyen boldog. Mindig énekelt az ügyfeleknek. Elkezdtem minden nap kávét főzni Miminek, és barátok lettünk” – vallotta be a színész.

Zach Galifianakis segített egy hajléktalan nőnek

A nő nem más volt, mint Elizabeth Haist, más néven Mimi. A most 96 éves idős asszony nemrég vált el, és elvesztette a munkáját, amikor a mosodába menekült, mivel nem volt hol laknia.

Egy hideg, esős éjszakán a mosoda vezetője megengedte Miminek, hogy az üzletében aludjon, és ezt a szokását már majdnem 20 éve megtartotta.

Azzal, hogy segített az ügyfeleknek kimosni a ruháikat, sikerült túlélnie és elegendő élelmet vásárolnia.

A Másnaposok sikere után Zach Galifianakis úgy döntött, hogy a megkeresett pénzből segít a rászoruló barátján. A színész lakást adott neki, és évekig fizette a lakbért és a közüzemi költségeket.

„Most már van hol laknom, és van saját ágyam. Kapok pénzt a társadalombiztosításból, így az segít fizetni az ételt és a telefonszámlát. Még mindig minden nap elmegyek a mosodába. Természetesen magam mosok. Azért járok oda, hogy elfoglaljam magam, és megtanítom az embereket mosni a ruháikat” – vallotta be Mimi, aki nem felejtette el, honnan jött.

A hajléktalan nőből híresség lett

A Másnaposok második részének premierjén Zach Galifianakis úgy döntött, hogy magával viszi Elizabeth Haist. Egy limuzin érkezett az idős hölgy otthona elé, mintha híresség lenne. Azóta Mimi törzsvendég a társasági eseményeken.

„Ha a városban van, felvesz engem. Ha nem, akkor megengedi, hogy egy barátomat vigyem magammal. Elegánsan öltözöm, és egy barátom segít a sminkelésben. Jó móka, és ez olyasmi, amiről álmodni sem mertem. Amikor valahol a közelben bulit rendeznek, találkozom a sztárokkal, és megiszom egy citromos, vodkás martinit. Aztán a limuzin hazavisz” – vallotta be Mimi.

Azóta a színésszel való szerepléseknek köszönhetően Mimi hírességgé vált, és néhányan felismerik őt.

Ez a megható anekdota megerősíti Zach Galifianakis jó hírnevét, aki hírneve ellenére is nagy szívű, barátaihoz hűséges ember maradt.

betöltés...