Minden csillagjegynek szánt valamit a sors. A te feladatod mi az életben?

Akár hiszünk benne, akár nem, jó, ha tudjuk, hogy mindannyian különböző életfeladatokkal születtünk. Küldetésünk van a Földön, melynek betöltésében meghatározó szerepünk van.

Nézzük, melyik csillagjegynek mi az életfeladata!

Kos

Termékenység, és hírnév, ez a neked szánt életfeladat. Legnagyobb erényed a kitartás, a dolgok iránti elkötelezettség, és a magas önbecsülésed.

Bika

Felelősség, és hatalom. Számodra minden feladat elvégzése türelmet, és kitartást igényel, de te igazán jó vagy ezeken a területeken. A vállalkozásaid mindig sikeresen végződnek.

Ikrek

A kutatás lehetőségét kaptad ajándékba. Folyamatosan projektek, és feladatok bukkannak fel az életedben.Ha kitartó vagy, sikeres, és elégedett lehetsz.

Rák

Mások tanításának lehetőségét kaptad ajándékba születésedkor. Egy csodálatos pedagógus lehet belőled.

Oroszlán

A büszkeséget kaptad ajándékba, és ezt nagyon jól fel is tudod használni, anélkül, hogy szélsőségesen viselkednél. Mindig van elegendő motivációd ahhoz, hogy a végsőkig kitarts.

Szűz

Azért születtél, hogy emlékeztesd az embereket arra a tényre, hogy mindenki hibázhat, és senki sem tökéletes. Az egyik legtisztább, legharmonikusabb csillagjegy szülötte vagy.

Mérleg

A kiegyensúlyozottságot, és a harmóniát kaptad ajándékba. A legszeretőbb csillagjegy vagy, szíved mindig csordultig tele van, és ezt ki is mutatod.

Skorpió

Olvasni tudsz mások gondolataiban, ez a képességed egyszerre nagy felelősség, de egy jó lehetőség is. Használd ki, hogy könnyen átlátod, és átérzed mások élethelyzetét.

Nyilas

Öröm, és könnyedség a te ajándékod. Bárki, aki a környezetedbe kerül sokkal felszabadultabb lesz, és a legnehezebb problémát is öröm megoldani veled.

Bak

Kitartó munkára taníthatod a körülöttedlevőket, de azt is könnyen elleshetik tőled, hogy miként cselekedhetünk jót mindenkivel.

Vízöntő

Mindig új tervekkel szárnyalsz a jövő felé. Szabad vagy, használd ki, hogy azt teszel, amit csak akarsz.

Halak

Engedelmességet, és együttérzést kaptál ajándékba. Gyakran csak azért teszel meg bizonyos dolgokat, mert úgy érzed, hogy valaki irányítja fentről a lépteidet.

betöltés...