Ma már csak húst eszik az egykor vegán lány – nem hiszed el, miért!

Sokkoló, ami vele történt.

Kempingezni ment

Sylwia Tabor kempingezős nyaralása valódi rémálommá vált, amikor megjelent a testén egy hatalmas pattanás, ami rövid időn belül akkorára nőtt, mint a lány tenyere. Kiderült: a nőt egy mérges pók csípte meg, a méreg pedig átterjedt az egész testére. Azonnal kórházba szállították, ahol életmentő műtét várt rá, az igazi nehézség viszont csak ezután jött.

Legyengült

A műtét után Sylwia testéből teljesen távozott a méreg, viszont borzasztóan érezte magát, emiatt pedig az antibiotikumokat és az évek óta tartó vegán diétáját okolta.

“Az emésztőrendszerem teljesen tönkrement attól, hogy évek óta csak gyümölcsöt és zöldséget ettem” – mesélte a lány a Daily Mailnek. Ezek után egy barátja azt ajánlotta neki, kezdjen el ismét húst enni. A csoda ezután történt, a lány ismét energikusnak és frissnek kezdte érezni magát

Emiatt lett vegán

Sylwia több mint tíz évig követett nagyon szigorú vegán diétát, amitől folyamatosan gyengének és erőtlennek érezte magát.

“A testem folyton jelzett, hogy hiányzik neki a fehérje. Amikor valaki steaket evett a közelemben, muszáj volt kimennem a szobából, mert annyira vágytam rá, hogy megegyem” – mondta Tabor. Később az is kiderült, hogy a lány allergiás a magvakra, így végül szinte csakis zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott.

betöltés...