A testeden lévő anyajegyek elárulják azokat a problémákat, amikkel küzdesz

A testünk különböző részein elhelyezkedő anyajegyek rávilágítanak azokra a problémákra, melyekkel küzdünk!

A kínai asztrológia szerint, a testünkön lévő anyajegyek rátekintést biztosítanak számunkra, hogy melyek is azok a problémák, amelyekkel meg kell küzdenünk. E nézet szerint, Testünk Chi energiája változó az egyes életszakaszainkban, és csúcspontját egy egészséges anyajegy formájában érheti el.

Az anyajegyek száma a tinédzser korban szaporodik, a terhesség ideje alatt sötétedhetik, míg 40 év után teljesen eltűnhetnek a testünkről. Az alábbiakban nézzük, hogy az egyes testrészeinken lévő anyajegyek milyen jelentéssel bírnak!

Homlokon – A homlok közepén elhelyezkedő anyajegy azt jelenti, hogy problémánk van a szüleink, feletteseink felsőbbrendűségének az elfogadásával, míg az oldalt lévő anyajegyek egy energikus, folyton összpontosító személyre utalnak.

A szemöldökön – elhelyezkedő anyajegy gazdagságra és jóllétre utal, ha a szemöldök felett található azt jelent, hogy egész életünkben kiapadhatatlan pénzforrás tulajdonosai leszünk.

A szemhéjon – lévő anyajegy, családon belüli vitákra, veszekedésekre világít rá, ha viszont a szemünk alatt helyezkedik el, akkor minden bizonnyal nagyon érzékeny személyiségek vagyunk.

Az arcon – lévő anyajegy a magányos embereket jellemzi, akik nehezen alapítanak családot. Ha orrunkhoz közel helyezkedik el, akkor hajlamosak vagyunk gyakori baleseteket szenvedni.

Fül – A kínai asztrológia szerint, a fül az ember jellemét szimbolizálja. Ha fülünk belső felén van anyajegyünk, hosszú élet vár reánk, ha felső felén van, magas intelligenciára utal.

Az orr – felső felén található anyajegy szerelmi problémákra, bizonytalanságra, alkalmazkodóképesség hiányára utal, és általában a munkamániás embereken is megtalálható.

Az állon – lévő anyajegy általában a makacs emberek esetében fordul elő, akik mindig vágynak a változásra és a mozgásra.

A száj – felett elhelyezkedő anyajegy kiváltságos életet szimbolizál, míg a száj alatt lévő az utódok szerencséjére enged következtetni.

Nyak – A kínai asztrológia szerint, a nyak kapcsolatot képez a spirituális élet és a test között. A nyakon elhelyezkedő anyajegy akadályozhatja az test energia áramlását, ami csalódást eredményezhet, a nyak közepén lévő pedig arra enged következtetni, hogy viselője vad természetű, aki rossz hatással van környezetére is.

A karokon – lévő anyajegy együtt érző személyre utal, aki anyagi téren is sikereket könyvelhet el.

A mellen – elhelyezkedő anyajegy erőt és magas társadalmi beosztást szimbolizál, míg a mellbimbókon elhelyezkedőek gyerekeink sikerességét sugallják.

A hason – a köldökhöz közel lévő anyajegy boldogságot jelent.

A tenyereken – lévők azt sugallják, hogy nagyon illedelmes és kellemes megjelenésű emberek vagyunk.

A háton – találhatóak az élet nagy terheit szimbolizálják.

A lábon – lévőek, arra utalnak, hogy viselőjük szeret kísérletezni, sportolni, mozogni és aktívan kikapcsolódni. A térden lévő, határozott karakterre utal, aki soha nem küzd anyagi gondokkal.

A lábfejen – előforduló békés természetre utal, aki senkinek nem képes ártani és célja a világ jobbá tétele.

betöltés...