A világ első „fekete-fehér” ikrei igazi nővé cseperedtek. Így néznek ki ma!

Az alábbi riportot az Inside Edition készítette, és két ifjú hölgyet helyez a figyelem középpontjába.

A lányok nemcsak gyönyörűek és a legjobb barátnők, hanem ennél sokkal erősebb kötelék fűzi őket egymáshoz – édestestvérek, bár ezt senki sem akarja elhinni róluk.

Neked is felcsúszott a szemöldököd? Akkor most kapaszkodj meg: Lucy és Maria Aylmer egy igazán különleges ikerpár, aki az angliai Gloucester városban él, és igen, hiába nem hasonlít egyik sem a másikra, mindkettő ugyanattól az anyától és apától fogant.

Nem csoda, hogy az emberek felkapják a fejüket, amikor meghallják, a két lány ereiben ugyanaz az vér csorog: míg Lucy bőre hófehér és szeplős, a szeme kék, a haja pedig vörös, addig Maria kreol bőrű, göndör hajú és majdnem ébenfekete szemű. Senki sem érti, hogyan lehetséges ez, pedig a magyarázat pofonegyszerű!

Édesanyjuk, Donna, félig fehér, félig fekete, míg édesapjuk, Vince, fehér. A házaspár nagyon megörült, amikor egy ultrahangi vizsgálaton kiderült, ikreik lesznek. A meglepetés azonban annál is nagyobb volt, amikor a két kislány a világra jött: bár egyazon méhben fejlődtek, totál ellentétes géneket örököltek.

Az orvosok szerint az esély, hogy ez megtörténjen, egy a millióhoz. Ettől függetlenül, Lucy és Maria nagyon büszke magára. Az édesanyjuk igyekezett tekintettel lenni arra, hogy a lányai mégiscsak ikrek, ezért egyformán öltöztette őket. 10 éves korukban viszont a gyerekek úgy döntöttek, ideje ezt abbahagyni.

Nem pusztán a kinézetük volt teljesen eltérő, hanem a személyiségük is. Míg Maria rajong a divatért, az elegáns ruhákért, és szeret emberek között lenni, addig Lucy pontosan az ellenkezőjét szereti: lazán öltözködik, baráti köre pedig eléggé visszafogott. Egyetlen dolog közös bennük: az egymás iránti határtalan szeretet, melynél szebb dolog nincs is a világon!

betöltés...