Így mutatják ki a szeretetüket az egyes csillagjegyek

Mindannyian különbözünk. Nem mindenkinek ugyanaz a szeretetnyelve és a vérmérséklete. Van, akinek az ölelés, másnak az ajándék vagy az együtt töltött minőségi idő az, ami igazán számít! Nézzük, hogy az egyes csillagjegyek miként mutatják ki, ha szeretnek valakit:

Kos

A kos azzal mutatja ki a szeretetét, hogy a végsőkig elmegy érted, védelmez, és bármilyen körülmények között kiáll az érdekedben. Rá aztán mindig számíthatsz!

Bika

Mindent megtesz azért, hogy kimutassa feléd az érzéseit, hogy tudd, hogy mennyire odavan érted. Nagyon sok figyelmet fordít az olyan apró részletekre, amelyeket eddig talán észre sem vettél.

Ikrek

Mellette nagyon sok kalandban, és új dologban lehet részed. Mindig bátorítani fog, soha nem hagyja, hogy elveszettnek érezd magad. Megtesz mindent azért, hogy boldog lehess.

Rák

Nagyon fontos számára a család, a szeretteiért minden kockázatot képes vállalni. A békés családi kör, és a szerető otthon mindennél fontosabb számára. A szemedbe mondja, hogy mennyire fontos vagy neki, és cselekedeteiben is kifejezi állandó gondoskodását.

Oroszlán

Az Oroszlán számára nagyon fontos a figyelem, és (mint a legtöbben) a szeretetét is úgy fejezi ki, hogy azt adja Neked, ami az ő számára is a legfontosabb: a figyelem középpontjában érezheted magad, ha egy Oroszlán szeret Téged!

Szűz

A szerelmet a humorosabb oldaláról közelíti meg. De, ha problémáid adódnak az életben, ő mindig ott lesz melletted, és segít, bármiről is legyen szó.

Mérleg

A Mérleg számára a szeretet kifejezése, hogy megosztja Veled a legmélyebb gondolatait, titkait. És természetesen Te is megoszthatod vele a Tieidet. Ő nem fogja kifecsegni senkinek.

Skorpió

Soha nem fogja a szemedbe mondani, hogy szeret. Csak egyes gesztusaiból olvashatod ki az irántad érzett vonzódását. Ha szükséged lesz rá, ő mindig ott lesz melletted.

Nyilas

Ha szerelmes, akkor mindent megtesz az imádott személyért. Mindenben támogat, olyannak fogad el, amilyen vagy. Rá, jóban-rosszban számíthatsz.

Bak

A Bak a hűségével és a megbízhatóságával biztosít Téged a szerelméről. Ha egyszer szerelmes lesz, akár egy életen át kitart a párja mellett, kiszámítható és biztonságos vele egy párkapcsolat.

Vízöntő

Nehezen lehet közel férkőzni hozzá, de, ha egyszer beenged a szívébe, akkor az örökre szól. Mellette állandó vidámság az élet, minden bánatod elmúlik vele. Mindent megtesz érted, szeretetét így fejezi ki.

Halak

A Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy, és szeretetét a legkisebb figyelmességektől kezdve igen gazdag érzelmi skálán mutatja ki. Ha szeret Téged, azt egészen biztosan tudni fogod!

Így mutatják ki tehát a szeretetüket az egyes csillagjegyek.

Ne felejtsd el megosztani!

betöltés...