42 évvel idősebb férfival vesztette el a szüzességét a fiatal nő – azt mondja, élete legjobb élménye volt

A 22 éves lány azt mondja, csodálatos volt a pillanat, amikor odaadta ártatlanságát a 64 éves férfinak.

A csak Molly-ként megismert nő a Metro.co.uk-nak elmondta, Tom, a barátja volt az első az életében, és a köztük lévő 41 és fél év csak javította a férfi képességeit a hálószobában.

“Ő volt az egyetlen férfi eddig az életemben, így nem tudom máshoz hasonlítgatni. Türelmes volt mindig velem, úgy az életben, akárcsak a hálószobában. Jókat szoktunk mókázni.” – mondta a lány.

Molly és Tom egy pennsylvaniai bolhapiacon találkozott, még 2016-ban. Mindketten standot állítottak fel, a találkozásukkor Tom azonnal belehabarodott a lányba, nem kis időre meg is volt az első randevújuk, ám előtte a lány a szüleinek is elmondta, hogy kivel megy randizni.

“Ma már együtt élünk, és jól kijövünk egymás családjával is” – meséli a lány, akinek apja 22 évvel fiatalabb, mint jelenlegi párja.

“Mindketten nagyon furcsák vagyunk. Én babákat gyűjtök, Tom pedig helyi történelmi relikviákat. A zenei ízlésünk is nagyon hasonló, a dalok kötnek össze minket.” – mesélte a lány.

A pár egyelőre nem akar összeházasodni és gyereket vállalni

“Tom 64 éves, de őszintén én nem 64 évesnek látom. Számomra ő csak Tom. Én vagyok eddig a legfiatalabb barátnője” – mesélte a szerelmes nő.

betöltés...