A 18 éves lánynak azt hazudták az orvosok, hogy babája halva született. 69 évvel később végre megismerhették egymást

A legtöbb nő egy bizonyos életkor után, már szeretne édesanya lenni, nem is csoda hiszen a gyermek igazi boldogságot tud hozni a mindennapokba.

Az első pillanattól kezdve különleges kapcsolat alakul ki anya és gyermeke között, amit szavakkal képtelenség elmondani. Genevieve Puriton a cikkünkben szereplő 88 éves asszony is szerette volna, ha ilyen kapcsolat alakul ki közte és kisbabája között, de sajnos nem jól alakultak a dolgok.

A Tampában élő idős asszony 18 évesen életet adott egy gyermeknek, azonban az orvosok azt mondták neki, hogy halva született. A nő lelkileg teljesen összetört a hír hallatán.

A legszomorúbb, hogy kénytelen volt gyermek nélkül leélni az életét, mert később már nem esett teherbe. Ez egy hatalmas trauma lehet egy nőnek. Sok év eltelt és Genevieve-nek minden rokona a túlvilágon van így egyedül maradt, mint a kisujja.

Egy nap azonban a lánya besétált az idősek otthona ajtaján, ahol az asszony jelenleg él és végre megölelhették egymást.

Connie Moultroup tavaly karácsonyra a lányától egy DNS tesztre alkalmas csomagot kapott, ugyanis Connie-t annak idején örökbe fogadták és soha nem tudta kideríteni, hogy ki a biológiai anyja.

Ennek a tesztnek köszönhetően fel tudta venni a kapcsolatot egy olyan nővel, akinek ugyanaz volt a vezetékneve, mint az anyukájának.

A lánynak már egészen kicsi kora óta az volt a legnagyobb álma, hogy egy nap végre találkozhat édesanyjával, ez a nap 69 évvel később jött el, mikor végre valahára megtudta, hol lakik jelenleg az anyukája.

Egy interjúban elmesélték az egész történetüket, hogy hogyan verték át az orvosok az anyját és, hogy Connie milyen módszerrel lelt rá.

A szívmelengető és megható videó felkerült az internetre, amit már több százezren megosztottak. Mekkora boldogság uralkodhatott az idős nő szívében, mikor kiderült, hogy Connie valóban a lánya.

Íme a találkozás nagy pillanata:

Szerintetek is megható történet? Ismertek valakit, aki hasonlóan járt?

betöltés...