Friss fotók a félárva hajdúszoboszlói hármasikrekről – így élnek most az apjukkal

Már lassan egy éve, hogy nem sokkal születésük után édesanyjuk elhunyt. A kicsik apja azóta is éjjel-nappal hajt, hogy mindent megadhasson gyermekeinek.

Léna, Mira és Milán már lassan egyévesek lesznek. Apukájuk, Tamás szerint boldog, kiegyensúlyozott gyerekek, annak ellenére is édesanyjukat nem sokkal születésük után elvesztették.

Egy évvel ezelőtt ugyanis a szülések alig egy százaléka után fellépő HELLP-szindróma súlyos vérzéses szövődményével kezelték édesanyjukat, Lettit. Újraélesztették és átmenetileg stabilizálni tudták az állapotát, de a szülés után néhány órával ismét leállt a keringése, Letti elhunyt.

A családapa egyedül maradt a három csöppséggel, de a családon és ismerősökön kívül a Tündérkör Alapítvány is a segítségére sietett. Tóth Ferenc, az alapítvány kurátora a Blikknek azt mondta, soha nem felejti el azokat a napokat és máig segítenek az édesapának. Facebook-oldalukon ismét friss fotók találhatók a kicsikről.

De jó őket végre újra látni, itt vannak! ❤️ Az ország hármasikrei Léna, Mira és Milán bizony már majdnem 1 évesek. Az...

Közzétette: Tündérkör Alapítvány - Közhasznú szervezet2018. november 28., szerda

Tamás pedig ismét munkába állt, reggeltől estig és estétől reggelig hajt a kamionjával, hogy mindent megadhasson a babáknak.

“Sokszor nagyon elfáradok, de boldogan teszem a dolgom, hiszen három isteni okom is van a mosollyal teli fáradtságra. A kicsik imádnivalóak, növekszik a fogacskájuk, gügyögnek, nevetnek, szemmel láthatóan élvezik az életet! Ezért is megyek annyit, hogy élvezzék, hogy mindenük meglegyen, de persze, azt sem felejtem el, hogy az egész ország segített nekik!”

– mondta az édesapa a Blikknek, aki az adományokból összegyűlt összeget továbbra is lekötve tartja, hiszen a kiszemelt telek tulajdonjoga még mindig tisztázatlan.

“A kiszemelt telek három oldalán is rokonok, szeretteink élnek, így mindenfelől segítő kéz lenne. Ezért ragaszkodunk ennyire ehhez a házhoz, hiszen akik segítenek nap mint nap a kicsiknek, záros időn belül ott lennének, ha szükség van rájuk”

– tette hozzá az apuka.

Tamás reméli, hogy mihamarabb tisztázódik minden és végre elkezdődhet az építkezés. Addig is dolgozik, vagy a kicsikkel tölti az idejét. A bajban segítséget nyújtó adományozóknak pedig megígérte, hogy ők is minden jótékonysági koncerten vagy adománygyűjtésen ott lesznek az ikrekkel.

betöltés...