13 ember, akik ikonikus történelmi személyek leszármazottai

Szinte az egész haját levágták.

Gondoltad volna, hogy a történelem ikonikus alakjainak leszármazottai a mai napig köztünk élnek? Nyilván nem könnyű egy nagyon híres fizikus, vagy színésznő unokájának, esetleg dédunokájának lenni, de úgy gondolom meg lehet birkózni ezzel a dologgal.

Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány embert, akikről nem is gondoltuk volna, hogy híres történelmi alakok utódai.

Thomas és Paul Einstein, Albert Einstein dédunokái.

Dr. Thomas Einstein, a híres fizikus dédunokája. A férfi orvosként dolgozik, és egy Los Angeles-i ambuláns sebészeti klinikát vezet. Négy nyelven beszél.

Albert Einstein másik dédunokája nem követi híres őse nyomdokait. A tudomány helyett a művészetet választotta és hegedűs lett. Jelenleg Franciaország déli részén él.

Riley Keough, Elvis Presley unokája.

A Rock’n’Roll király legidősebb unokája. Riley követte nagyanyja Priscilla Presley nyomdokait és színésznő lett. Legismertebb szerepe a “Mad Max: A harag útja”.

Dree Hemingway, Ernest Hemingway dédunokája.

Dree 1987-ben született. Jelenleg modell és színésznő is egyben. Dree számos modellügynökséggel dolgozott már, például a Guccival, Jean-Paul Gaultierrel, Valentinoval és a H&M-mel. A Playboy magazin 2016. márciusi számában Dree került a címlapra.

Oona Chaplin, Charlie Chaplin unokája.

Ő Robb Stark barátnője a “Trónok harcában”. Oona a “Royal Academy of Dramatic Art”-ba járt. A színésznő most 31 éves, és karrierje csak most kezdődik el.

Alyson Le Borges, Alain Delon unokája.

Alyson szerepelt a “Blue Island” filmben, bár mostanában nagyobb figyelmet szentel modell karrierjének.

Emma Kathleen Ferrer, Audrey Hepburn unokája.

Brit-svéd Bölcsészettudományi Kar hallgatója. Emma 23 éves, és most tette meg első lépéseit a modell világban. A lánynak két fiatalabb féltestvére van: Gregorio és Santiago.

Diana Widmaier Picasso, Pablo Picasso unokája.

Életét a művészeteknek szentelte, de enyhén eltérő szögből. Diana művészettörténészként dolgozik. Egy kutatócég tulajdonosa, mely információkat gyűjt híres őse munkáiról.

Nicoletta Romanoff, Nicholas Romanov, Oroszországe hercegének a dédunokája.

A híres olasz színésznő 2003-ban debütált első filmjével, a “Ricordati di me”-vel. Giuseppe Consolo és Natalia Nikolaevna Romanova hercegnő lánya. 2016-ban kezdett dolgozni az olasz Damiani céggel, hogy létrehozza a “Romanova” ékszerek gyűjteményét, amelyet a királyi dinasztia ihletett.

Aleida Guevara, Che Guevara lánya

Aleida Guevara, az orvos, politikus, Che Guevara lánya. Aktívan részt vesz az ország politikai életében. Aleida nagy erőfeszítéseket tesz az emberi jogokért folytatott küzdelemben Kubában.

Sean és Julian Lennin, John Lennon gyermekei.

Annak ellenére, hogy a testvéreknek más anyjuk van sok közös vonás található bennük. Például mindkét testvér az Egyesült Államokban ismert zenész lett.

Charlotte Casiraghi, Grace Kelly unokája.

Charlotte, mint nagyanyja, Grace Kelly, az egyik legszebb nő a világon. Újságíróként és üzletasszonyként tevékenykedik. Néhány éve Charlotte létrehozta az “Above” nevű magazint, amelynek tárgya, hogy felhívja a társadalom figyelmét a környezeti kérdésekre.

Tuki Brando, Marlon Brando unokája.

Chiara Mastroianni, Catherine Deneuve színésznő és Marcello Mastroianni színész lánya.

betöltés...