6 hiba, amit a legtöbb ember elkövet első randin

Az első randin mindenki izgul, és pontosan emiatt megtörténhet, hogy valami olyasmit csinálsz, amit nem lenne szabad, és ami a továbbiakban nem vet jó fényt rád.

Ebben segítünk most, felhívjuk a figyelmed arra, hogy melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket az első találkozáskor szoktak elkövetni az emberek.

1. Ha más embernek akarod mutatni magad, mint aki valójában vagy

Lehet, hogy izgulsz, de attól még igyekezz önmagad lenni, mert ha megjátszod magad, az úgy is kiderül. Légy őszinte, elsősorban magaddal, majd utána a leendő pároddal is. Hagyd, hogy abba az emberbe szeressen bele, aki te vagy igazából, az erényeiddel, a hibáiddal együtt. Ha megjátszod magad, az egy idő után szörnyű fárasztó tud lenni.

2. Ha csak magadról beszélsz, a randitársadnak nem adsz elég teret

Természetesen, az első randin, ahogyan már említettük, izgul az ember, és lehet, hogy emiatt csak magadra összpontosítasz, és nem leszel tekintettel a másik félre, aki emiatt nem tud megnyilvánulni. Ez amiatt lehet gond, hogy a másik ember azt hiheti rólad, hogy öntelt, beképzelt vagy, és figyelmetlen. Szóval nyugi, adj időt a társadnak is.

3. Ha elfelejtesz kérdéseket feltenni

Fontos, hogy a leendő párod érezze azt, hogy kíváncsi vagy rá, ezért tegyél fel kérdéseket, reagálj azokra, a lényeg az, hogy alakuljon ki egy őszinte, egymás iránt érdeklődő beszélgetés, amelyben egy kis flört is nyugodtan belefér.

4. Ha a volt szerelmedről beszélsz

Senki sem szeret úgy megismerkedni valakivel, hogy a másik a volt kapcsolatáról beszél. Ez egyszerűen tapintatlanság, és annak a jele, hogy az illető még nem tette túl magát a szakításon. Szóval egy szót sem a volt szerelmekről az első randin.

5. Ha megfeledkezel a jólneveltségről

Igyekezz kedves, előzékeny lenni, beszélj szépen, de azért a humorról se feledkezz meg. Az első randin nem illik csúnyán, bunkón viselkedni. Maradj higgadt, és viselkedj úgy, akiben meg lehet bízni és akit lehet szeretni.

6. Ha be sem áll a szád

Az első randin szerzett benyomás döntően fontos, ezért ha folyamatosan fecsegsz magadról, de mindenféléről, és nem mutatsz különösebb érdeklődést a másik iránt, akkor lehet, hogy nem lesz második randi.

betöltés...