7 jól ismert rajzfilm, amit egyes országokban csúnyán lekoppintottak!

Néhány rajzfilm egyszerűen kultikus és nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek körében is ismertek. Azonban sok olyan cselekmény vagy jelzés lehet amit egyes országokba bizonyos okok miatt megfog egy ottani cenzúra. Inkább megcsinálják azt a saját szájízük szerint, aminek az eredménye meglehetősen merész…de mindenekfelett vicces.

Tini titán teknőcök / Kung Fu Dino Posse

A tini titán teknősöket mindenki ismeri, de kevesen tudják, hogy van egy Kanadai-koreai-német másolata ami Kung Fu Dino Posse néven futott. A cselekmény ugyanaz. Mutáns hüllők harcolnak a bűnözés ellen, annyi különbséggel, hogy itt teknősbékák helyett dinók vannak.

Létezett egy másik “imitátor” is. T-Rex kalandjai néven futott 1992-1993 között. Öt T-rex harcol az éjszakában a rosszak ellen és különböző színű ruhát viselnek.

Rejtélyek városkája / Gravipadovo

Rejtélyek városkája (Gravity Fall-s) egy mese egy ikerpárról, akik a nyári vakációt nagybátyjukkal töltik Gravity Falls nevű városban.
2015-ben jelent meg a Gravipadovo nevű orosz változata. Sajnos csak egy intro rész készült el, de reméljük lesz folytatás.

Scooby – Doo / Goober and the Ghost Chasers

Meglepő módon mindkettő az eredeti készítőknek köszönhető. A Goober and the Ghost Chasers (Goober és a szellemvadászok) annyiban tér el a Scooby Doo sorozattól, hogy itt a szellem tényleg szellem és nem egy álcázott ember. Spoiler?! ?

Tündéri keresztszülők / Pixel Pinkie

Eléggé hasonlít a két műsor története. Valami rosszul sül el egy kívánság teljesítése után. ? Az egyik a Nickelodeon cég neve alatt fut a míg, a másik pedig egy brit-kanadai-ausztrál mű.

South Park / Block 13

A South Park-nak létezik egy arab klónja, ami Kuvaitban készült. Ezt Block 13 címmel vetítették. A megjelenés nagyon hasonló, de a humor és a környezet már át van alakítva az arab nézők számára.

Kalandra Fel! / Lucky Pie legendája

A Kalandra fel! másolata 2015 óta fut Kínában. Hasonlóan furcsa fejformák, hátizsák és mágikus barát jellemzik.

Törökországban is készült egy hasonló mű. Ott Debbie a főszereplő és a barátja egy mágikus teknős. Ebben elsősorban matematikára oktatják a gyerekeket.

Spongya Bob / Kókusz Fred

2005-ben a Warner Brothers készített egy sorozatott “Fruit Island Coconut Freda” címmel. A nézőknek egyáltalán nem tetszett és megjegyezték, hogy nagyon hasonlított a Spongya Bob-ra. Csupán 13 rész készült el belőle.

Bónusz: kínai Spongyabob

Egy másik paródia, amely 2012-ben jelent meg a Youtube-on, és több millió megtekintést szerzett.

betöltés...