9 dolog, amire a nők vágynak az együttlét során

A nők többségének érzelmek nélkül nem megy, hogy együtt legyenek valakivel. Éppen ezért vannak olyan dolgok, amikre szükségük van, hogy igazán jól érezzék magukat egy összebújás alkalmával.

1. Csókolózás
Egy nő szereti, ha a párja csókokkal halmozza el közben. Ilyenkor úgy érzi, hogy megáll az idő, és csak ők léteznek egymásnak!

2. Szemkontaktus
A csajok a párjuk nézéséből tudják, hogy jól érzik-e magukat velük. Fontos számukra a mély és hosszan tartó szemkontaktus, ugyanis így közelebb érzik magukat a másikhoz.

3. Megszabadulás a ruháktól
A nők sokkal érzékibbnek tartják, ha a párjuk szabadítja meg őket a textiltől, mintha maguk öltöznének le. Ráadásul ez még több adrenalint szabadít fel bennük.

4. Fülbe suttogás
A lányok kedvelik, ha a párjuk alkalmanként piszkos dolgokat suttog a fülükbe. Ez beindítja a fatáziájukat.

5. Szeretik érezni, hogy megőrül értük a párjuk.
Hallani akarják, hogy mennyire gyönyörűnek, vonzónak találja őket a párjuk, ugyanis megnő tőle az önbizalmuk.

6. Csókok a nyakra
A nyakra adott puszikért megőrülnek a lányok, talán semmitől sem indítja be őket jobban!

7. A konyhában
A nők oda vannak érte, ha a párjuk néha letámadja őket a konyhában.

8. Zuhanyzó
A közös zuhanyzás mindig meghozza a kedvet.

9. Szerepjáték
A szerepjáték izgalmas pillanatokat képes szerezni mindkettőtöknek, ugyanis azok lehettek, akik csak szeretnétek. A képzeletetek szabhat csak határt!

+ Összebújás
A nők szeretnek utána összebújva beszélgetni és puszilkózni. Azt kívánják, hogy ez a pillanat bárcsak örökké tartana. hogy ezt a pillanatot semmi az ég világon nem ronthatja el. Állítások szerint, akik így viselkednek egymással az együttlét után, azok nagyon szeretik egymást.

betöltés...