3 férfi csillagjegy, aki keményen átgázol a nők lelkén

Ettől a 3 férfi csillagjegytől minden nő óvakodjon, ha nem szeretnének összetört szívvel élni!

Az asztrológusok szerint van 3 olyan férfi csillagjegy, akikkel nem árt óvatosnak lenni, hiszen könnyen belegázolnak a nők lelkébe, és összetörik a szívüket. Lássuk, kikről van szó!

1. Ikrek férfi

Igazi rosszfiú az Ikrek férfi, hiszen rendszerint könnyedén elcsavarja a nők fejét, majd ha már nem érdekes az illető hölgy, magyarázat nélkül hajlamos faképnél hagyni. Érdemes figyelni arra, hogy mikor valamire készül, akkor nagyon türelmes, csendes, és utána váratlanul bejelenti a szakítást. Nem agresszív típus, nem fog bántalmazni egy nőt sem, viszont lelki traumát simán képes okozni.

2. Szűz férfi

Mindig a tökéletesre hajt, csak hát olyan szinte nem létezik, ezért ha valami nem tetszik egyik nőben, hajlamos gyorsan mást keresni, és annál vigasztalni magát. Rendszerint komoly kritikával illeti a nőket, főként a párját. Mindig eléri a célját, mert megvan az a képessége, hogy az ujjai köré tudja csavarni a szebbik nem képviselőit.

3. Oroszlán férfi

Narcisztikus, ritkán gondol a környezetére. Egy nőben mindig csak a külső szépséget keresi, mert inkább úgy tekint a szebbik nemre, mint valamilyen trófeára, amelyet meg kell szereznie. Ha ezt a párja szóvá teszi, gőgössé válik, és képes akár egy házasságot is felbontani. Nem szereti, ha a dolgok nem az ő elvárásai szerint alakulnak. Csak akkor lehet vele együtt élni, ha a nő erős szövetségesévé válik, a szerelem ugyanis nem mindig elég.

betöltés...