Válassz egy fát a 6 közül, olyant fog elárulni rólad, amiről eddig nem is tudtál

Mindannyian rajzoltunk már jó néhány fát életünk során, hogy aztán részleteiben elemezhessük azt, és általa rávilágítsunk saját személyiség jegyeinkre. Az alábbiakban bemutatunk néhány ábrát, melyből válaszd ki a számodra tetszőt, majd olvasd el, mi jellemez téged, a választásod alapján!

1. Nyitott, karizmatikus személyiség vagy, aki pozitívan befolyásolja környezetét, sőt olykor meg is változtatja azt. Szeretsz kommunikálni, kifejezni saját véleményedet, és kreatívnak bizonyulni minden helyzetben. Barátaid körében közkedvelt személyiség vagy, akit nagymértékben vonzz a szép, az esztétikus és a művészi.

2. Idealista vagy, aki szeret mélyen gondolkodni, és akinek célja, hogy szebbé és jobbá tegye környezete életét. Nagymértékű belső erővel rendelkezel, még ha ezt mások nem is így látják. Szereted a legapróbb részletekig áttekinteni a dolgokat, és ugyanakkor a nagymértékű kíváncsiság jellemez téged.

3. Hiszel abban, hogy kötelességed segíteni másokon, még akkor is, ha ezt sokan nem ismerik el. Büszke és elégedett vagy magaddal, és soha ne kötnél kompromisszumot csak azért, hogy másoknak tetsszen. Szeretsz másokról gondoskodni, minden körülmények között.

4. Rendkívül fejlett kritikai érzékkel vagy megáldva. Szeretsz mindent alaposan megvizsgálni és szereted, ha te irányíthatod a saját életedet. Őrzöd a hagyományt az otthonodban, de ugyanakkor a rutint is szereted. Jobban szeretsz dolgozni olyan emberekkel, akikre támaszkodhat, és képes vagy bármilyen területen a fenntartható erőfeszítésre, amely által egész életed sikerét biztosíthatod.

5. Számodra, a környezeteddel való kapcsolattartás nagyon fontos tényező, és megválogatod azokat a személyeket, akiket beengedsz az életedbe. Érzékeny vagy, és jó megfigyelőképességgel rendelkezel. Az egészséges kíváncsiság vezet az utadon a válaszok megtalálásában, legyen szó rólad vagy a környezetedről.

6. A rugalmasság és a spontaneitás jellemez, és nem engeded magad mások által belekényszeríteni bizonyos dolgokba. Erős intuícióval rendelkezel, valamint egy helyes rálátással a saját életedre. Számodra a tudás hatalom, ezért feladatodnak tekinted, a folytonos tanulást és ezek megosztását környezeteddel.

betöltés...