Ez a 6 csillagjegy a legrosszkedvűbb! Vajon te is közéjük tartozol?

Most a legrosszkedvűbb 5 csillagjegyről ejtünk szót.

Ennek az 5 csillagjegynek a közérzete hirtelen meg tud változni, idejük legnagyobb részében elégedetlenek. Folyamatosan az új helyzeteket, élményeket keresik, remélve, hogy megtalálják a boldogságukat.

1. Rák

Ezek a csillagjegyű személyek kemény, magas érzelmi falakat építenek maguk köré, így próbálva megvédeni magukat a lelki sérülésektől. Ha úgy érzik, hogy nem szeretik őket, vagy nincsenek biztonságban, szeszélyessé, kiszámíthatatlanná, ingerlékennyé válnak.

2. Ikrek

Érzékenyebbek, mint ahogyan azt a legtöbb ember gondolná róluk. Még a szerelmük elől is képesek elrejteni az érzelmeiket. Gyorsan átváltanak egyik hangulati fokozatból a másikba. Olykor türelmetlenek, amivel kiborítanak másokat.

3. Halak

Rendkívül élénk és gazdag a fantáziájuk. A Neptunusz bolygónak köszönhetően ritka intuíciós képességgel és érzékenységgel rendelkeznek. De pont emiatt válnak gyakran bizonytalanná, érzelmileg kiszámíthatatlanokká.

4. Kos

Ezek az emberek rendkívül temperamentumosak, ösztönönösen cselekszenek, egy igazi energiabombák, akik szeretnek élni. Azonban sokszor rendkívül intoleránssá válhatnak, de ott van még a lobbanékonyság, ami ha érzelmekkel párosul, akkor kész is van a lelki káosz. Ez a nehéz természetük sokszor elviselhetetlenné teszi őket.

5. Szűz

A Szűz csillagjegyűek szenvedélyesek, temperamentumosak, de szeretik, ha minden rendben van körülöttük, minden a terv szerint halad. Azonban ha rendszer működését egy porszem megzavarja, képesek kiborulni, és kitör belőlük a hisztivulkán, amit tanácsos messziről elkerülni

betöltés...