Öt csodás gyermek édesanyja az a nő, aki természeténél fogva képtelen volt a szülésre

Egy utahi nő, Heder Kroket Oram már nagyon fiatalon tudta, hogy nem lehet gyermeke, ám, nem adta fel mert céljai között szerepelt, hogy legalább egy gyereke legyen. Ennek ellenére, ma mégis öt gyermek büszke édesanyja. Története már bejárta az egész internetet, és egytől-egyig mindenkit ledöbbentett.

Heder-nél már egészen fiatalon észrevették az orvosok, hogy petefészek problémái vannak és azt mondták neki, hogy az egészsége megőrzése érdekében ki kell venniük. A lány már 13 évesen tudta, hogy nem lesz képes arra, hogy gyermeket szüljön. Később elkezdte kutatni, hogyan lehet gyermekeket örökbe fogadni. Viszont a legnagyobb félelme az volt, hogyan fogja elmondani a jövendőbeli párjának, hogy neki soha nem lehet gyereke. Végül találkozott Jasonnal, akinek már volt két kisfia és egymásba szerettek.

Végül erőt vett magán és elmondta neki, hogy milyen problémája van. A férfi viszont azt mondta, hogy majd lesz máshogy kisbabájuk. Heder nagyon meglepődött azon, amit a férfi mondott neki.

Nem akartak ügynökségen keresztül örökbe fogadni babát, így mindent saját maguk intéztek. Még saját Facebook és Instagram profilt is létrehoztak, ahol leírták, hogy szívesen fogadnák örökbe olyan asszonynak a gyermekét, aki nem tudná felnevelni. Természetesen minden szükséges papírt elintéztek, hogy törvényesen is örökbe tudjanak fogadni. Nem telt el sok idő és már jó néhányan meg is keresték őket. Persze nem volt egyszerű, mert nagyon sok nő csaló volt. Egy nap egy hölgy írt rájuk, hogy a barátnője terhes és nem tudja felnevelni a gyermeket.

A pár találkozott a várandós nővel és néhány hét alatt szoros viszonyt ápoltak, bár még mindig nem volt egyértelmű, hogy terhes-e. Ultrahang és vérvizsgálat útján kiderült, hogy valóban babát vár.

Később megmutatta nekik az ultrahangon készített felvételeket, ahol látták, hogy a baba fiú. A nő megkérdezte a párt, hogy örökbe fogadnák-e a kisbabáját, mire a pár egyöntetű és boldog igennel válaszolt. Nem sokkal később meg is született a kisfiú, amin Heder és James is jelen volt. Elsőként Heder vehette a karjaiba, aki első látásra beleszeretett a kisfiúba, aki az Andy nevet kapta.

Miután hazavitték a kis Andy-t és megszokták, hogy szülőkké váltak, egy másik kismama is tartotta velük a kapcsolatot, akivel már beszéltek csak nem mutatott semmilyen bizonyítékot arról, hogy terhes lenne. A kismama elmondta, hogy egy másik családot talált a gyermeke számára, ám egy idő után azt visszamondta és mégis Heder-nek és Jason-nek ajánlotta fel a babát. Heder ledöbbent, hiszen négy hónap alatt két kisbaba édesanyjává vált.

A négy hónapos Elis születése után a biológiai édesanyjának anyagi problémái adódtak, így gondot okozott neki még az idősebb fiát is nevelni. Jason és Heder végül úgy döntött, hogy repülőjegyet vesznek a fiúnak, akit Sean-nak hívtak, hogy néhány hetet töltsön el vér szerinti húgával Elisával. A fiú kezdetben csak 10 napot lett volna a családnál, ám végül hat hónap lett a látogatásból.

Egy nap felhívta az édesanyját és megkérdezte, hogy maradhatna-e a családdal és a húgával. Ekkor Sean már egy helyi foci válogatottban is játszott, sőt mondhatni az egyik legjobb játékos lett. Anyja csak azt akarta, hogy legyen boldog így belement a dologba.

Heder-ék családja most már teljes. Jason két fiával és a három örökbefogadott gyermekkel együtt már heten vannak. Heder azt mondta erről, hogy “A házban lévő öt gyermeket nem én hoztam a világra, mégis teljes értékű anyjuknak érzem magam.”

Azt is hozzátette, hogy nem mindig egyszerű az életük, mert vannak hullámvölgyek, de szereti családját úgy, ahogy van.

betöltés...