A Koshoz dőlni fog a pénz, a Skorpió nagyot lendíthet a sorsán, a Halak mindent elér, amit akar

betöltés...

És neked mit hoz a február végi pénzhoroszkóp?

Pénz- és üzleti horoszkóp 2019. február 18-tól március 3-ig.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A külföldi kapcsolatok nagyon fontosak, de persze nem jelenthetnek mindenre megoldást. Annál is inkább, mert pillanatnyilag döcögőssé válhatnak ezek a kapcsolatok. Talán a törvényi szabályozás, vagy a partnerek gondjai miatt. A hatóságok valósággal üldözőbe vehetik: legyen szabálykövető! Ugyanakkor nagyon nagy szerencse érheti önt az üzleti életben. A nagy szerencsebolygó kedvező hatását most kötelező kihasználnia, vágjon bele valami újba!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

A szerencsebolygó helyzete azt jelzi, hogy a pénzügyi lehetőségeit most könnyebben tágíthatná, akár valamilyen hitel, vagy támogatás formájában. A keresgélés csak akkor vezethet eredményre, ha teljes erőbedobással rajta van, és odaadóan tesz a megvalósításáért. A támogatások elnyerése érdekében bizonyos változtatásokra is kénytelen lehet az üzletmenetében, vagy esetleg éppen azért akarja megkapni azokat, hogy a változtatásokat bevezethesse.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Most jött el a nagy tárgyalások és konspirációk ideje az életében. Nagyon nagy szerencséje lehet, de ez önmagában nem elég! A küzdelmekre is fel kell készülnie. A viták azonban termékenyre fordíthatók, ha nem feledkezik el a szokásos tapintatosságáról. Vegye a kezébe a sorsa irányítását! A közvetítő szerepében is felléphet: vitás feleket most nagyszerűen egyezségre vezethet. Méghozzá oly módon, hogy abból aztán önnek is haszna legyen.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Nagyon nagy tervei vannak, és egyre jobban érzi is az irányt, hogy merre kell haladnia. Az optimizmusa nem hagyja el, és ez is segít önnek átlendülni az adódó nehézségeken. A partneri viszonyait is ideálisnak érezheti most, annál is inkább, mert sikerül magáról, avagy a vállalkozásáról ideális képet kialakítania a nyilvánosság előtt. A marketing stratégiákon most ügyesen és hatékonyan változtathat. A média figyelmét is magára vonhatja.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Uralkodó bolygója, a Nap a Halak jegyében jár és ráadásul a Neptunuszt közelíti. Most valóban úgy élhet, mint hal a vízben. Lubickolhat az elismerésben, és a jólétben. Persze ez önnek még nem elég, mert az elközelgő időszakban még nagyobbat, még többet tervezne. Ez az időszak arra is alkalmas lehet, hogy a nagy terveihez támogatókat is találjon. Esetleg pénzügyi befektetőkre is szüksége lehet. Egy régi barát is szóba jöhet, ha más nem közvetítőként.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Rengeteget kell dolgoznia, méghozzá meglehetősen zavaros, vagy változékony körülmények között, ám most tényleg nagy haszonra tehet szert a munkája révén. Ha pedig a munka, amit végez olyasmi, aminek velejárója a zűrzavar, mert mondjuk éppen önt alkalmazzák arra, hogy abban rendet tegyen, akkor még inkább élvezni is tudja azt, amit a hivatásának érez. A munkája miatt vagy szakmai tapasztalatai bővítése miatt is utazhat külföldre.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Ön nagyon szorgalmas és kitartó mostanában, de azért a Mérlegek nyughatatlansága nem hagyja el. Ám ez a szellemi nyugtalanság most jól is jöhet. Ha keresi az új kihívásokat, akkor még a régi pozíciójában is új dolgokat valósíthat meg. Forradalmasíthat bizonyos hagyományos eljárásokat. Sőt: az örök visszatérés mítosza szellemében, újdonságként vezethet be néhány régen elfeledett technikát. Ön a jövőre függeszti a tekintetét, de nem feledi a múltat. Bölcsen.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

A pénzügyek terén nagyot lendíthet a sorsán. Csak ne rontson el mindent a tárgyalásokon! Sokkal, de sokkal politikusabban kell viselkednie és fogalmaznia. Ha sikerül elbájolnia a partnereit, akkor viszont képletesen szólva akár a bőrt is lehúzhatja róluk. Persze önnek sem ez a célja. A hosszú távú együttműködés lehetősége lebegjen a szeme előtt, mert önnek is a biztonság és a tartós, de megérdemelt haszon az igazi célja.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A pénzügyi terheket nyomasztónak érzi, ráadásul, mintha a hatóságok, avagy a főnöke is rászállt volna önre. Az adóval, járulékokkal kapcsolatban is növekedhetnek a terhei, de talán nem járt utána még minden lehetőségének. Volna módja kedvezményeket találni, ezért kérje ki egy szakember, profi pénzügyes véleményét! Érdemes lenne még néhány levelet váltania a hatóságokkal is. Egy külföldi kapcsolat most nagyon bejöhet. Járjon utána!

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

A jegyében járó Vénusz és Plútó is a segítségére lehetnek most abban, hogy változtasson a gazdasági életben betöltött szerepén. Ha jól tárgyal, akkor ettől a tavasztól fogva egészen másként fog feltűnni a külvilág szemében. Végre értékelik a hozzáértését, a tapasztalatait és a tehetségét. Ön már régóta tudja, ami most bizonyítást is nyerhet: csak abból tud igazán meggazdagodni, amit valóban szeret, amit a szívügyének, a hivatásának érez.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A Mars hatását ön érezheti legjobban, legfőképpen azért, mert az uralkodó bolygójával, a megújító Uránusszal áll éppen együtt. Nem is csoda, ha tele van ötletekkel, és nem nyugszik, míg meg nem valósítja azokat. Az sem elvetendő azonban, amit mások tanácsolnak, vagy amit mások adnak hozzá az ön ötleteihez. A pénzügyi támogatókat is megnyerheti magának, ha valamihez nem elég az az összeg, ami az ön kasszájában van.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Uralkodó bolygóját a Merkúr közelíti: rengeteg tárgyalásra kerülhet sor az elkövetkező időszakban. A friss tavaszi pezsdülést a kapcsolatain is érezheti: mindenki a megújulást, az új lehetőségeket keresi. Minthogy a Nap is a jegyébe lép, és a Marssal is jó fényszögben áll, a tavasz legelső napján pedig különösen érezhetővé válik a hatása. Amit most akar, amit elhatároz, az valóban meg is valósul. A magot el kell vetni.

betöltés...