Sztárok, akik az utcán éltek és mára a leghíresebbek közé tartoznak.

A rengeteg színész és színésznő, akiket a Tv-ben és az interneten láttunk, nem éltek mindig ilyen fényűző életet, mint most. A legtöbbjük hajléktalan volt és kőkemény kétkezi munkával kereste meg mindennapi betevőre valót. Itt van néhány híresség, akik mindezen átestek.

Jim Carrey

Jim Carrey édesapja mindenét elveszítette, a család otthonát és a munkáját is, egy lakókocsiban húzta meg magát a család és Kanada több részét bejárták. Jim 16 évesen abbahagyta tanulmányait és dolgozni kezdett, hogy segítsen a családján. Elmondása szerint ekkor alakult ki nagyszerű humorérzéke.

Halle Berry

Halle Berry 20 évesen Chicago-ba költözött, hogy a színészettel foglalkozzon. A pénze hamar elfogyott és az édesanyja nem volt hajlandó segíteni neki. Se pénze, se lakása ne volt Halle-nak, ezért kénytelen volt hajléktalanszállóra menni. Később megtanult gondoskodni magáról és a hajléktalan pincérnőből híres színésznő lett.

Jennifer Lopez

Amikor Jennifer Lopez 18 éves volt, édesanyjával megromlott a kapcsolata és elköltözött otthonról, mivel lakásra ne volt pénze ezért egy táncstúdió kanapéján aludt minden este. Akkor döntötte el, hogy táncos akar lenni. Néhány hónapra rá kapott Európában egy lehetőséget ez után visszajött az államokba és megnyert egy neves táncversenyt. Karrierje ezután lendült be.

Shania Twain

14-éves korában az anyja úgy döntött, hogy beköltöznek egy hajléktalan szállóba, hogy legalább egy kis ételhez jussanak, mert a családnak annyira nem volt pénze. A Grammy-díjas énekesnő már nyolcévesen bárokban énekelt, hogy ingyen ételt kapjon.

Daniel Craig

Daniel Craig nem volt mindig híres és gazdag, sőt régen pincérként dolgozott, lakásra nem volt pénze és többször húzta meg magát parkokban. Keményen kellett küzdenie, hogy ma ott lehessen a leghíresebb emberek között.

Chris Pratt

Chris Pratt, a Galaxis őrzői film egyik sztárja. 17 évesen abbahagyta az iskolát és Hawaii szigetén lyukadt ki hajléktalanként. Csak annyit dolgozott, hogy legyen pénze élelmiszerre. Ám ott a pincérként dolgozó Christ felfedezték és meg sem állt Hollywoodig.

betöltés...