A 30 eurós menyasszonyi ruháját viseli, hogy megünnepelje a 70. házassági évfordulóját, és az eredmény zseniális.

Szereted a szerelmi történeteket? Akkor biztosan tetszeni fog Nancy és Melvin Lubbers története, egy dél-dakotai páré, akik 1952. január 6-án kötöttek házasságot!

Akkoriban a lány még csak 16, a férfi pedig 20 éves volt, amikor felhúzták a gyűrűt az ujjukra. Nemrég pedig a két szerelmespár, akik még mindig nagyon szeretik egymást, 70. házassági évfordulójukat ünnepelték.

Ebből az alkalomból, és hogy megosszák a világgal románcukat, Nancy és Melvin úgy döntöttek, hogy részt vesznek egy fotózáson, és a legfiatalabb unokájuk, Anna Behning kamerája előtt pózolnak.

És hogy a pillanat szépségét és szimbolikáját még tovább fokozzák, a fotósnak az az ötlete támadt, hogy Nancy viselje azt a menyasszonyi ruhát, amelyet az első ceremónia napján viselt. Ugyanakkor Anna anyukája azt javasolta, hogy Melvin vegye fel az 1952-es koreai háborús katonai egyenruháját, amit ő el is fogadott.

„A nagyszüleimről csak néhány fotó maradt fenn az esküvőjükről, ezért az az ötletem támadt, hogy több képet is készítsek a nagymamámról a ruhájában” – magyarázta a pár unokája.

Itt vagyunk tehát 70 évvel később, amikor a pár újra eljátssza esküvőjük napját, saját maguk és szeretteik örömére. És látni fogjátok, hogy az eredmény különösen érzelmes!

A fotók igazán szívmelengetőek, és elég csak látni a széles mosolyt Nancy és Melvin arcán, hogy megértsük, a két szerelmespárt is nagyon megérintette ez a pillanat.

„A ruhám valami különleges volt, és szerettem, ezért megőriztem és megtartottam ennyi éven át. Nagyon jó érzés volt újra viselni, és élveztük, hogy felidézzük az esküvőnk napját, a fotózás pedig nagyon szórakoztató volt” – mondta a 87 éves Nancy a Caters hírügynökségnek. A ruha lehet, hogy csak 30 eurót ér ma, de lenyűgöző! A 91 éves Melvin a maga részéről azt mondta, nagyon meghatódott, hogy újra láthatta feleségét az esküvői ruhájában, és úgy jellemezte, hogy „megható séta az emlékek útján, amely szép emlékeket idézett fel”.

Nagyon megható esküvői fotók

Végül, de nem utolsósorban, aki igazán élvezte a pillanatot, az Anna volt.

Számára rendkívüli élmény volt a nagyszülei évfordulójának fotózása: „Annyira boldog vagyok, hogy megörökíthettem a szerelmüket, még akkor is, ha ez 70 évvel az esküvőjük után történt. A fotók nagyon értékesek, és a családunk imádja őket.

Összességében ez egy igazán nagyszerű kezdeményezés, és bizonyíték arra, hogy a szerelem megünneplésére nincs jobb alkalom, mint a jelen!

betöltés...