Ez a plus-size modell felvállalja gömbölyűségét és érzékiségét a közösségi oldalakon

Rosie Jean, ismertebb nevén Fatrosephoenix a közösségi oldalakon 6XL-es ruhákat hord, de még sosem érezte magát jobban a bőrében.

A neve talán nem cseng ismerősen, de Rosie Jean egy plus-size modell, aki a közösségi oldalakon hangosan hirdeti nőiességét és érzékiségét. A „fatrosephoenix” néven ismert hölgy nem kételkedik abban, hogy a helyükre tegye azokat, akik kritizálják a súlyát és a külsejét.

Mint a The Sun rámutat, a 31 éves lány a body shaming áldozata lett, miután bikinis fotókat posztolt magáról. És a legkevesebb, amit elmondhatunk, hogy ezek az aljas kritikák hatnak Rosie Jeanre: „Kövér, szexi lány vagyok, és azért szeretem magam, aki vagyok” – mondta a The Sun bulvárlapnak. A puszta létezésem kövér, magabiztos és csinos nőként nagyon sok embert fenyeget.

„Büszke vagyok arra, amit elértem”.

Nem is olyan régen a harmincas éveiben járó hölgynek súlya miatt egészségügyi problémái voltak, ami miatt egy ideig kénytelen volt bottal közlekedni.

Ma az amerikai influencer jól érzi magát testben és lélekben is. A fejlődésére is nagyon büszke: „Intelligens is vagyok, motivált is, és készen állok arra, hogy újabb lépést tegyek az igazi céljaim felé” – mondta a brit lapnak.

Hozzátette: „Szeretem magam azért, aki vagyok, azért, amin keresztülmentem, és azért, amivé váltam. Annyi örömet érzek az életben, még akkor is, amikor szomorú és nehéz próbatételekkel küzdök”.

Nem meglepő, hogy Rosie Jean példaképpé vált az alacsony önbecsüléssel küzdő emberek számára.

Naponta rengeteg pozitív üzenetet kap a közösségi oldalakon: „Olyan szexi és gyönyörű vagy, imádom a posztjaidat”, „Annyira inspirálsz, lélegzetelállító vagy”, „Gyönyörű vagy, bárcsak olyan lennék, mint te”, csak néhány a sok reakció közül.

betöltés...