Egy pár azt állítja, hogy egy étterem megbírságolta őket a "rossz szülői magatartás" miatt – az étterem tulajdonosa aztán felfedi az igazságot

Az étteremben való étkezés stresszes élmény lehet a szülők számára. Sokszor a szülők nem tudják kontrollálni a gyerekeiket nyilvánosan, ami kellemetlen élménnyé teszi a vacsorázást minden jelenlévő számára.

Ez a pár is hasonlóan küzdött, és azt állítják, hogy emiatt „megbírságolták” őket. Olvass tovább, hogy többet megtudj.

—————————–

Egy észak-georgiai étterem olyat tett, amire senki sem számított: pénzbírságot szabott ki a vendégekre a „rossz szülői magatartás” miatt. A Blue Ridge külvárosában található Toccoa Riverside étterem online vitát váltott ki: vajon igazságos-e a szülőknek a rosszul viselkedő gyerekekért pénzt kérni?

Egy vendég a Reddit-en felfedte az étteremben szerzett tapasztalatait. Azt írták: „A tulajdonos kijött és közölte velem, hogy 50 dollárt ad a számlámhoz a gyerekeim viselkedése miatt… csalódott volt az élmény miatt”.

Egy riporter felvette a kapcsolatot az étteremmel, és megtudta az ő oldalukat a történetben. A tulajdonos, Tim Richter úgy döntött, hogy elmondja az igazat. Elmondta, hogy bár az étterem a COVID-19 alatt felárat számított fel a költségek fedezésére, nemrégiben senkitől sem kértek többet a számlájánál.

Elmondta, hogy soha senkit nem fenyegetett meg a pótdíjjal, egészen néhány héttel ezelőttig, amikor egy család kilenc gyermekükkel meglátogatta az éttermét. Megosztotta, hogy a gyerekek szaladgáltak mindenfelé.

Elmondta, hogy bár figyelmeztette a szülőket, de valójában soha nem számolta fel nekik a pénzt!

„Azt akarjuk, hogy a szülők szülők legyenek” – mondta egyszerűen. A Toccoa folyó mentén, a hegyekben megbúvó étterem nyugodt vendégkörhöz szokott. A hely meglehetősen népszerű, és étkezések idején az út szélén autók húzódnak végig.

Egy Laura Spillman nevű vásárló, aki Floridából látogatott el a városba, azt mondta, hogy nem hitte el, amikor meghallotta a politikát.

„Ez őrültség” – mondta hitetlenkedve. „Tényleg? Nem hiszem, hogy ezt kellene tenni, mert a gyerekek aranyosak”.

Anne Cox, aki a családjával ebédelt, azt mondta, hogy a díj potenciálisan arra ösztönözheti a szülőket, hogy kontrollálják a gyerekeiket, hogy jobban viselkedjenek.

Azt mondta: „A szülőknek meg kell tanítaniuk a gyerekeket az etikettre”, és hozzátette: „Meg kell tanítaniuk a gyerekeket viselkedni. A világon mások is vannak, ezért a megfelelő helyen kell szórakozniuk”.

Federico Gambineri, aki kisgyermekével volt az étteremben, azt mondta, hogy most hallott először ilyen politikáról. Azt mondta: „Ez az első alkalom, hogy hallottam erről, és mivel van egy 20 hónapos gyermekem, aki talán nem a legjobban viselkedik egy étteremben, remélem, hogy nem fognak vádat emelni ellenem” – tette hozzá. „Úgy érzem, hogy ha vádat emelnének ellenem, nagyon boldogtalan lennék emiatt, és valószínűleg soha többé nem ajánlanám a helyet senkinek”.

Jack Schneider, aki törzsvendég az étteremben, azt mondta, hogy még soha nem hallott erről a pótdíjról. „Vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban” – mondta Schneider. „Ugyanakkor mindannyian ültünk már olyan asztalok mellett, ahol azt mondjuk, hogy hé, csináljatok valamit azzal a gyerekkel. Szóval szerintem ez inkább a szülőkön múlik.”

betöltés...