A "Legenda vagyok 2" egy kevéssé ismert alternatív befejezést tartalmaz majd az első opushoz képest.

A „Legenda vagyok 2” producere most elárulta, hogy a folytatás az első film alternatív befejezésén fog alapulni.

Már tavaly óta tudjuk, hogy a 2007-es, Will Smith főszereplésével készült „Legenda vagyok 2” című kasszasiker folytatást kap.

Mostanáig azonban nem tudtuk, hogy mi lesz a második rész forgatókönyve. Most már többet tudunk, köszönhetően Akiva Goldsman producernek, aki a Deadline-nak adott interjújában elárult néhány pikáns részletet.

A szinopszis pedig valószínűleg sokakat meglep majd, hiszen a folytatás az első film egy alternatív, kevéssé ismert befejezésén fog alapulni.

A „Legenda vagyok 2” egy kevéssé ismert alternatív befejezést fog követni.

Talán nem tudod, de a poszt-apokaliptikus drámának – amely Richard Matheson 1954-ben írt, azonos című regényén alapul – valóban volt egy másik végső változata is, amiről csak néhány szerencsés ember tud, aki megvásárolta a DVD-t.

Ebben az eltérő epilógusban, amely végül nem maradt meg a végső vágásban, a főszereplő Robert Neville túléli a fertőzöttekkel szemben, ellentétben a moziváltozattal, amelyben feláldozza magát.

Ezt a regényhez hű alternatív befejezést választották a második film forgatókönyve kedvéért, ami megmagyarázza Will Smith jelenlétét a szereplőgárdában, amelyben a színész Michael B. Jordan (Creed, Fekete párduc) is szerepel.

A régóta várt folytatás 10 évvel az első filmben elmesélt események után játszódik majd.

Akiva Goldsman azt is elmondta, hogy a még fejlesztés alatt álló új játékfilmet vizuálisan a Prime Videón sugárzott új sikersorozat, a The Last of Us fogja inspirálni.

„A The Last of Us megszállottja vagyok, ahol a világot közvetlenül az apokalipszis után látjuk, de egy 20-30 éves szünet után is. Látjuk, ahogy a Föld visszahódítja a világot, és van valami gyönyörű abban a kérdésben, hogy mi történik, ha az ember megszűnik főszereplőnek lenni. New Yorkban különösen látványos lesz. Nem tudom, hogy megmásszák-e az Empire State Buildinget, de a lehetőségek végtelenek” – mondta a producer.

betöltés...