Dolly Partont legyőzte a botox – Rá sem ismerni az egykor dögös énekesnőre

Egykor dögös nyuszis lány volt, ma már csak plasztikszörny, aki képtelen megöregedni.

Egy korszak csillaga

Dolly Parton country énekesnőben megvolt minden, amire egy fiatal nőnek szüksége van Amerikában a sikerhez: szép arc, szőke haj, formás testalkat és vakítóan fehér fogsor. A zenei életben ráadásul azért volt nagy sikere, mert tisztelte a hagyományokat és a mai napig nagy jótékonykodó hírében áll.

Az énekes-színésznő eddig összesen nyolc Grammy-díjat, két Oscar-díj jelölést, tíz Country Music Association Awards-öt, hét Academy of Country Music Awards-öt és három American Music Awards-díjat és elismerést gyűjtött be. Negyvenhat Grammy-jelölésével ő a tizedik legtöbbször jelölt zenész erre a díjra. Ő az egyetlen előadó, aki az utóbbi négy évtized mindegyikében rendelkezett listavezető dallal.

Hatalmas sztár volt az Egyesült Államokban és a világ minden pontján ismerik a nevét, de ma már talán fel sem ismernék az egykor babaarcű szépséget, aki több időt tölt a plasztikai sebésznél az utóbbi években, mint amennyit kellene.

Túl sok plasztika

Szakmai sikerei mellett a magán életében is szép történet rajzolódik, 2016 májusában ünneplték az 50. házassági évfordulójukat férjével, Carl Deannel, akivel bár remekül megvannak, közös fotó szinte sosem készült még róluk. Az énekesnőről viszont annál több, amelyeken jól látható, mennyire megváltozott az arca a plasztikai beavatkozások miatt.

Dolly Partonba minden férfi szerelmes volt a 70-es években, ami teljesen érthető, hiszen a kor szépségideálját testesítette meg. Hatalmas tömegű haját valószerűtlenül magas kontyokba tudta tornyozni. Ha pedig gitárja is megszólalt és elkezdett énekelni, valóban lehetetlen volt nem őt nézni.

Az arc, ami mindenkit elbűvölt. Ma már azonban ezek a csinos vonások a ráncokkal együtt teljesen eltűntek.

Valószínűleg csak ő élete meg tragikusan a bőre állapotát, mert a férfiak továbbra is bomlottak érte, főleg azután, hogy szerepelt a Playboy-ban.

Az énekesnő nem csinál titkot a műtéteiből – bár nehéz is lenne letagadnia -, azt gondolja, hogy a botox jól áll neki.

A plasztikai sebész nem csak az arcán, hanem a keblein is dolgozott. Dolly 73 évesen is ragaszkodik a műmelleihez.

Kár, hogy az egykori szépség nem tudott tisztességgel megöregedni. Míg régen Barbie-babára, ma már viaszbábúra hasonlít.

betöltés...