11 csillagjegy-páros, akiket az Égiek is egymásnak teremtettek

Szerelmek, amik bizony jó eséllyel meg lehetnek írva a csillagokban.

Sokan hókuszpókusznak tekintik, ám legalább ennyien hisznek is az asztrológia rejtélyes világában, ami szerint születésünk dátuma nagyban befolyásolja személyiségünket, jellemünket, vágyainkat, kapcsolatainkat. Íme néhány csillagjegy, amik feltételezett személyiségjegyeik alapján a legjobban kiegészítik egymást!

Oroszlán és Kos

Ez aztán minden bizonnyal egy izgalmas és kalandos kapcsolat lesz. A kos és az oroszlán külön-külön is kalandor-típusok, de ha ketten összefognak, csupán a csillagos ég szabhat határt! Ez a páros egészen egyedülállóan meg tudja érteni egymást, és mindketten azt akarják, hogy az élet egy szórakozással és új élményekkel gazdagon megszórt út legyen. Míg sok pár egyszerűen beleunhat vagy fáradhat egymásba, ezekek ketten eléggé értékelik egymás társaságát ahhoz, hogy nehézségek nélkül megtartsák az “örökkön örökké”-t. Egyedül makacsságuk és temperamentumuk okozhat némi fejfájást – dehát a szenvedély az élet fűszere! 

Bika és Rák

Ez a pár villámgyorsan olyan közel kerül egymáshoz, amennyire csak lehet. Hihetetlenül mély, erős köteléket alakítanak ki, ami az idő múlásával csak tovább fokozódik. Mindkét csillagjegy egyfajta érzelmi “szikla” és alapkő a legtöbb kapcsolatban, így amikor egyesülnek, szinte semmi sem bonthatja szét őket.

Vízöntő és Ikrek

Mindkettő független egyéniség, akiknek rendszeres időközönként szükségük van az egyedül eltöltött időre, de mindketten megértik ezt a szükségletet, így a féltékenység és az elutasítás fel sem merülhet. A vízöntő és az ikrek között egyfajta kozmikus kapcsolat áll fenn, ezért akár pár hónap után is azt érezhetik, mintha már száz éve ismernék egymást.

Rák és Halak

Ez a páros könnyeden vitorlázik a közös kapcsolatban, számukra minden az egészséges csapatmunkán alapul. Folyamatosan megérzik a másik szükségleteit és cselekedeteit, szinte pillanatnyi pontossággal, ez pedig lehetőséget ad számukra, hogy szinte mindent elérhessenek. Ők tipikusan az a szórakoztató pár, akivel mindenki barátkozni szeretne, mert olyanok, mint egy csoport szülői egysége: meleg és gondoskodó páros, mindig tele jó tanácsokkal.

Oroszlán és Nyilas

Az oroszlán és a nyilas egyike a leginkább támogató és bátorító pároknak, amiket valaha hátán hordott a Föld. Mindkettőjüknek sok nagy álma és ambíciója van, ezért kölcsönösen megértik azokat az áldozatokat, amik az ilyen nagy dolgok elérésével járnak. Természetükből fakadóan nagyon szenvedélyesek is, ez pedig végtelenül életben tartja a köztük lévő tüzet.

Szűz és Bika

Ez a pár két könnyed és visszafogott Föld jegy tökéletes találkozása. Életük során másra sem vágynak, csak hogy mehessenek az árral és egy olyan társ társaságát szeretnék élvezni, aki ugyanígy van ezzel. Közöttük nincs tisztességtelenség vagy bizonytalanság, épp ezért egy teljesen bizalmas és békés kötelékben osztoznak.

Mérleg és Ikrek

Ez egy értelmiségi páros, kapcsolatuk az elme és a tudás kölcsönös megbecsülésére és az ezekhez való vonzódásra épül. Minden szempontból egyenlőnek látják egymást és kevesen tudnak annyira nagyszerű beszélgetésekbe bocsájtkozni, mit ők. 

Skorpió és Rák

Ezek a srácok egy komoly mélységű és intenzív kötelékben osztoznak és míg mások számára kissé fárasztónak tűnhetnek, az ebből a szerelemből sugárzó nagy energia rendkívüli összeillést eredményez. A skorpió és a rák ugyanazokkal a hiedelmekkel és értékrendszerrel rendelkezik, ami szintén fontos tényező kapcsolatuk szorosságában.

Nyilas és Kos

Ez a pár lelkesedik a szerelemért és a minél teljesebb életért. Ezáltal táplálják egymás tüzes energiáját és telhetetlen vágyait. A szenvedély soha nem fog elhalványulni vagy elpusztulni ebben a kapcsolatban, mivel alig ismerik az “egyedüllét” fogalmának jelentését, minden ébren töltött pillanatot együtt töltenek.

Bak és Bika

Kétségkívül közöttük a legerősebb a kémia. Gyakran mondják rájuk, hogy “egymásnak vannak teremtve”. Reménytelen romantikusok és álmodozók és amikor együtt vannak, lényegében elfelejtkeznek a világról. Ezek azok az emberek, akikre a szinglik irigykedve néznek, mert ők is arra vágynak, ami a bak és a bika között kialakulhat.

Halak és Szűz

Ez a pár a legmegfelelőbb a kihívást jelentő vagy hosszú távú kapcsolatokra. Nem kell, hogy szóval vagy fizikailag kifejezzék szerelmüket, mert az olyan csendes és törhetetlen. Nem válnak akaszkodóvá vagy függővé, mivel annyira biztosak abban, hogy kötelékük és elkötelezettségük úgysem működne senki másnál.

betöltés...