15 filmes pár, akik a valóéletben is egymásba szerettek

Sok filmben láthatjuk, ahogy a kedvenc színészeink között őrült románc alakul ki egy-egy szerep kedvéért. Néha ezek a románcok azonban a forgatás befejezésével sem érnek véget, és a képernyőn kívül is folytatódnak. A legtöbb hollywoodi pár általában így születik.

1. Rose Leslie és Kit Harington (Trónok harca)

A népszerű sorozat színészei egymásba szerettek, csak úgy, mint az általuk játszott karakterek. 2012-ben össze is házasodtak.

2. Alexis Bledel és Vincent Kartheiser (Mad Men – Reklámőrültek)

A színészpár 2012-ben a Mad Men sorozat forgatásán ismerkedett meg, amiben a karaktereik egymásba szerettek. 2014-ben végül ők maguk is összeházasodtak, 2015-ben pedig már gyermekük is született.

3. Keanu Reeves és Charlize Theron (Édes november)

A színész pár még 1997-ben ismerkedett meg egymással az Ördög ügyvédje című film forgatásán, de csak a 2001-es Édes november című film közben szerettek egymásba. Kapcsolatuk nem tartott túl soká, hamarosan szakítottak.

4. Ashton Kutcher és Mila Kunis (Azok a 70-es évek show)

Ők az egyik legstabilabb sztár-pár Hollywoodban. Az “Azok a 70-es évek show” című sorozat forgatásán ismerkedtek össze, és 2015-ben végül össze is házasodtak. Azóta két gyermekük is született.

5. Ryan Gosling és Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai)

A népszerű film utolsó jeleneteinek forgatása közben szerettek egymásba, annak ellenére, hogy eleinte ki nem állhatták egymást. Gosling még meg is kérte a rendezőt, hogy keressen más nőt a szerepre, mert annyira nem tudott vele dolgozni. Ennek ellenére 4 évig voltak később párkapcsolatban, de a média túlzott nyomására végül szakítottak.

6. Kaley Cuoco és Johnny Galecki (Agymenők)

Titokban tartották a kapcsolatukat, és csak akkor hozták nyilvánosságra, amikor már véget ért. Ma már csak jó barátok.

7. Channing Tatum és Jenna Dewan (Step Up)

9 évig voltak együtt, össze is házasodtak, sőt még egy lányuk is született. Ennek ellenére sajnos néhány hónappal ezelőtt elváltak.

8. Penélope Cruz és Javier Bardem (Sonka, sonka)

1992-ben a Sonka, sonka című film forgatásán találkoztak először, de csak a 2007-es Vicky Cristina Barcelona film után kezdtek el randevúzni. 2010-ben házasodtak össze, azóta két gyermekük is született.

9. Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Az utolsó dal)

A film forgatása közben szerettek egymásba, és azóta többször is megpróbálták már együtt, de eddig mindig szakítás lett a vége. Nemrég ismét szakítottak.

10. Robert Pattinson és Kristen Stewart (Twilight)

A Twilight-filmek főszereplői 2008 és 2013 között voltak együtt, végül Stewart hűtlensége miatt szakítottak.

11. Brad Pitt és Angelina Jolie (Mr. és Mrs. Smith)

2005-ben a pár egymásba szeretett a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, majd Hollywood egyik leghíresebb párjává vált. 2014-ben össze is házasodtak, ám 2016-ban a gyereknevelésből adódó nézeteltéréseik miatt végül Angelina beadta a válópert.

12. Natalia Dyer és Charlie Heaton (Stranger Things)

2017 elején kezdték el felvállalni a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, azóta egy párt alkotnak. Még mindig együtt vannak.

13. Blake Lively és Ryan Reynolds (Zöld lámpás)

A Zöld lámpás című film forgatása közben a barátságuk romantikus kapcsolattá alakult. 2012-ben házasodtak össze, azóta két gyermekük is született.

14. Ben Affleck és Jennifer Garner (Daredevil)

A pár szerelmi története a Daradevil forgatásán kezdődött 2001-ben, majd Ben hűtlenségével ért véget 2017-ben.

15. Zack Efron és Vanessa Hudgens (High School Musical)

Szerelmi történetük 2005-től 2010-ig tartott. Azt állítják, hogy túl fiatalok voltak, és ezért vallott kudarcot a kapcsolatuk.

betöltés...