Ez a 3 csillagjegy, akiből valószínűleg rémes feleség válik

Köztudott, hogy a habitusunk egy része a szüleinktől és nagyszüleinktől származik, ám az is nagy mértékben befolyásolja, hogy mely csillagzat alatt születtünk. Mindegyik zodiákus jegynek egyedi jellemzői vannak, melyek felfedezhetők az emberek viselkedésében. Például a rák szülöttjei nagyon családcentrikusak és érzékenyek, az ikrekről pedig az a hír járja, hogy két arcuk van és aszerint is élnek.

Viszont egyes nőkkel olyan az élet, mintha egy igazi hullámvasúton utaznál, egyszer fen másszor lent vagy. Ez is egyébként a csillagjegyeknek köszönhető, hiszen mind a 12 jegynek vannak jó és rossz tulajdonságai, ám nem mindegy, hogy ezek milyen arányban oszlanak meg az illetőben.

Ma elhoztuk nektek azt a három zodiákus jegyet, amik a legproblémásabbak.

Bak

A bak nők olyanok, mint az időjárás, szóval, aki nőül vesz egy ilyen csillagjegyű hölgyet készüljön fel, hogy mindig neki kell majd alkalmazkodni az ő igényeihez. Az ilyen nőknek olyan partnerre van szüksége, aki kitűnik az intelligenciájával, ám mindig azt teszi, amit a nő mond. Az ilyen csillagjegyben születettek állandó jelleggel képesek vitatkozni és nem hagyják, hogy másé legyen az utolsó szó, hidegen hagyja, ha bántó szavakkal megsérti a partnerét.

Nyilas

A Nyilasok nagyon féltékeny típusok, ezért olyan párt igényel, aki kellő türelemmel tud lenni iránta. Olyan vele a kapcsolat, mint egy hullámvasúton utazni, az érzéseit pedig képtelen kordában tartani, mert ami a szívén az a száján. A kapcsolatban ő szereti viselni a nadrágot, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő óhajtja, amennyiben megpróbálnak szembe szállni vele, akkor képes néhány másodpercen belül dühbe gurulni. Ami pedig ez után következik azt az illető biztosan nem teszi zsebre.

Skorpió

Ebben a jegyben született hölgyek nagyon válogatósak, ha párválasztásról van szó. Hiába bízik a párjában, ha az illető nem tudja megütni azt a mércét, amit szeretne akkor egy igazi hárpiává tud változni. Nem tudja elviselni, ha az adott férfi nem tiszteli őt, ilyenkor mindent megtesz, hogy visszavágjon neki. Képes megalázni nyilvános helyen, a barátai előtt is, ott köt bele, ahol csak tud. Szóval, aki egy skorpióval tervezi a jövőt, jól gondolja meg, hogy viselkedik vele szemben.

Természetesen nincs kőbe vésve, hogy a fent említett jegyekben született nők mindegyike ilyen lenne, hiszen mint mindenben, itt is vannak kivételek.

A te kedvesed milyen csillagzat alatt született?

betöltés...