Mi történhet a testeddel, ha minden nap melltartót viselsz

A melltartók manapság a legkülönlegesebb formákban és kivitelben készülnek, hogy minden nőnek tetszenek, aki viseli őket. A ruházat alapjainak megteremtése és a jó megjelenés mellett a melltartók sokféle előnnyel szolgálnak számodra.

Ha a melltartók még nem nyerték el a szívedet, szeretnénk bemutatni néhány okot, miért kellene viselned.

1. A nyakad kevésbé fog fájni.

Lehet, hogy hallottad, hogy a nagy mell hatással lehet a hátadra. Sajnos, a nagyobb a mell és a kosárméret, nyaki megerőltetéshez, valamint hát- és vállfájdalmakhoz vezethet.

Bár néhány ember orvosainak tanácsára mellkisebbítést végeztet, kényelmes és jól illeszkedő melltartó viselése segíthet a fájdalom enyhítésében.

2. Jobb lehet a testtartásod.

A gravitáció egyikünket sem kíméli. Figyelembe véve, hogy a melleid súlya kényelmetlenséget okozhat, ugyanezen okból a testtartásod is érintett lehet. Mondanom sem kell, hogy a melltartó viselése segíthet a jobb testtartásban és a gerincproblémák csökkentésében.

3. A mellkasod nem fog fájni edzés közben.

Sajnos egyes lányok és nők mellkas fájdalmat tapasztalnak a testmozgás során. Ez a mellszövet mozgásának köszönhető kocogás, futás vagy általában a test edzése közben. A megoldás egyszerű: viselj sportmelltartót.

Ez elősegíti a hát felső részének támogatását, és természetesen csökkenti a testmozgás okozta fájdalmat.

4. Fokozza az önbizalmadat.

Dita von Teese, a híres modell és üzletasszony egyszer azt mondta: “Ne tartogasd a szép fehérneműt randevúkra, viseld magad miatt.” Amit tőle kapunk, az egy olyan üzenet, amelyet mindannyiunknak magunkévá kell tennünk. Kijelenthetjük és bizonyított, hogy ha szépnek érzed magadat egy melltartó vagy fehérnemű szettben, akkor azonnal magabiztosabbnak fogod érezni magad és készen fogsz állni arra a fontos napra.

5. Divatosan fogsz kinézni.

Mindig megpróbálod elrejteni a melltartód pántjait a ruhád alatt? Ne félj többé. Egyre növekszik a divatirányzat, amely sok nőt arra ösztönzött, hogy stílusosan mutassa meg a melltartóját. Ehhez válassz egy szép megjelenésű melltartót, és párosítsd egy magas derekú szoknyával vagy nadrággal, vagy egy áttetsző felső résszel – meglátod, milyen jól néz ki!

6. Lehet, hogy jobb tapasztalatod lesz a szoptatás során.

Ez minden anyukának szól! Ha kedved támad hozzá, akkor a szoptatás idején dönthetsz úgy, hogy kényelmes, pánt nélküli melltartót viselsz a jobb alátámasztás és a fájdalom elkerülése érdekében. Ha mellgyulladást tapasztalsz (ami a tejszivárgás természetes folyamata), akkor érdemes kipróbálni az abszorbens melltartóbetéteket is.

Rendszeresen viselsz melltartót? Ha igen, mi a legnagyobb előny, amelyet tapasztalsz? Melyik a kedvenc melltartótípusod?

betöltés...