8 női híresség, akik megkérték a leendő férjük kezét

Ha kétségeid vannak, hogy milyen ajándékot adj a barátodnak, akkor szervezz egy nagy meglepetést, például egy „férfikérést”. Néhány női híresség már megtette ezt, és nem bánták meg a döntésüket. A modern nők egyszerre lehetnek sebezhetőek és erősek.

Mi tiszteljük azokat a nőket, akik a saját eszük és szívük alapján hoznak életre szóló döntéseket, és szeretnénk megosztani 8 női hírességet, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy saját maguk kérjék meg a párjuk kezét.

1. Pink és Carey Hart

Pink volt valójában az, aki 2005-ben megkérte leendő férje, Carey Hart kezét. A motocross bajnokság alatt azt írta egy boxutcai táblára: “Leszel a férjem?”. Hart nem válaszolt, és tovább hajtott. Ekkor az énekesnő felhúzott még egy táblát: “Komolyan mondom!”.

Carey lefordult a pályáról, és Pink felé vette az irányt, hogy elfogadja az ajánlatát.

2. Kristen Bell és Dax Shepard

Romantikus, ötletes és nagyon modern volt, ahogy Kristen Bell megkérte Dax Shepard kezét. Mindezt csak a Twitteren tette: “@daxshepard1 leszel a férjem?”.

A férfi válasza abszolút pozitív volt.

3. Jodie Turner-Smith és Joshua Jackson

Joshua Jackson egy Jimmy Fallonnak adott interjú során nyíltan beszélt arról, hogyan döntött úgy, hogy összeházasodik Jodie Turner-Smith-tel. Fallon megkérdezte: “Mindig is tudtátok, hogy össze fogtok házasodni?”. Jackson meglepte az interjúztatót a válaszával: “Abban a pillanatban tudtam, amikor megkérdezte tőlem! Szilveszterkor kérte meg a kezemet. Nicaraguában voltunk, nagyon szép, hihetetlenül romantikus, sétáltunk a tengerparton, és megkért, hogy legyek a férje”.

Most Joshua elismeri, hogy ez volt a legjobb döntése.

4. Britney Spears és Kevin Federline

A ’lánykérést’ Britney 2004-ben tette meg, miközben Írországból New Yorkba repültek: „Hirtelen azt mondtam neki: mi lenne, ha összeházasodnánk? És ebből valahogy az lett, hogy megkérdeztem, hozzám jön-e.”

Kevin Federline nagyon meglepődött, és gondolkodás nélkül nemet mondott, de aztán pár perc múlva ő kérte meg Britneyt.

5. Diane von Furstenberg és Barry Diller

Diane von Furstenberg divattervező és Barry Diller sokáig jártak, de a lánykérés nem történt meg. Aztán a nőnek támadt egy remek ötlete: “Egyik évben nem tudtam, mit adjak neki a születésnapjára, felhívtam, és azt mondtam neki: “Tudod, ha akarod, a születésnapodra feleségül megyek hozzád”.

Egy héttel később összeházasodtak, és Barry 26 jegygyűrűt adott neki, arra a 26 évre, ameddig nem voltak házasok.

6. Judy bírónő és Jerry Sheindlin

A híres Judy bírónő (Judge Judy) bevallotta, hogy ő volt az, aki rávette leendő férjét, Jerry-t, hogy egyezzen bele a házasságba: “Én kértem meg a kezét”.

Valamikor később a férfi végül megadta magát, és a Zászló napját választotta az esküvő napjának.

7. Jennifer Hudson és David Otunga

5 hónappal azután, hogy David Otunga megkérte Jennifer Hudson kezét a 27. születésnapján, a nő egy különleges ajándékkal kedveskedett leendő férjének. Jennifer egy ráadást ’lánykérést’ szervezett Otunga születésnapjára egy 5 karátos eljegyzési gyűrűvel.

8. Elizabeth Taylor és Michael Wilding

Elizabeth Taylornak 7 férje volt, de csak egyszer kérte meg valakinek a kezét. Ez Michael Wilding színész volt, és ő elfogadta. Később 2 gyerekük született, de végül elváltak.

Hogyan kérnéd meg a párod kezét, ha nem lennének sztereotípiák és korlátok? Kérlek, oszd meg velünk a lánykérésed történetét!

betöltés...