14 híresség, akik úgy döntöttek, hogy nem engednek a kornak, és még mindig lenyűgözően néznek ki

Amikor újra megnézzük a régi filmeket, amelyekben a kedvenc színészeink szerepelnek, csodálkozunk, hogyan sikerül nekik nem öregedniük. Amikor megnézzük az Azt beszélik és a The Morning Show című filmeket, ahol Jennifer Aniston 16 év alatt semmit sem látszik változni, vagy A 109. utas (2008) és a Karantén meló (2021) című filmeket Anne Hathaway-el, aki úgy tűnik, örökké fiatal maradt, nehéz nem elámulni.

Úgy döntöttünk, hogy megnézzük azoknak a színészeknek a filmográfiáját, akik úgy tűnik, ismerik az örök fiatalság titkát. Persze, némelyiküknek vannak ráncai, másoknak ősz a haja, de ezek a dolgok csak még vonzóbbá teszik őket.

1. Anne Hathaway

Úgy tűnik, Anne Hathaway egy cseppet sem öregedett A 109. utas 2008-as megjelenése óta. Az egyik legújabb filmjében, a Karantén melóban láthatod.

2. Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez 31 évesen szerepelt Halálos iramban negyedik részében. A kilencedik filmben, 12 évvel később, változatlan külsővel láthattuk.

3. Vin Diesel

A jóképű Vin Diesel, akit a Halálos iramban című filmben Dominic Torettóként is ismerhetünk, szintén nem tudja, mi az, hogy megöregedni. Úgy tűnik, a franchise kilencedik részében a negyedik részhez képest néhány ránccal több van rajta, de ezektől csak jobban néz ki.

4. Angelina Jolie

Az időnek nincs hatalma Angelina Jolie felett. A 2008-as Elcserélt életekben 33 évesen remekül nézett ki. És 2020-ban, a Jöjj velem című filmben is ugyanúgy nézett ki.

5. Martin Freeman

Martin Freeman nem fog megöregedni – csak a haja kezd egy kicsit őszülni. Nézd meg a Karácsonyi misztérium című filmet, ahol 38 éves volt, és a Bezzegszülők című filmet, ahol már 49 éves.

6. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston nem sokat változott az Azt beszélik óta, ahol még csak 36 éves volt. A 2021-es The Morning Show-hoz egy trailer jelent meg, és láthatjuk, hogy Jennifer Aniston még 52 évesen is remekül néz ki.

7. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon 31 évesen szerepelt a Kiadatás című drámában. És 2020-ban, 44 évesen pedig a Kis tüzek mindenütt című filmben tűnt fel. És nem sok változást látunk a külsején azon kívül, hogy nincs frufruja.

8. Gwyneth Paltrow

Úgy tűnik, Gwyneth Paltrow a korral csak egyre bájosabb lesz. Nézd meg, amikor 2008-ban a Két szerető című filmben szerepelt, ahhoz képest, ahogyan A politikusban néz ki.

9. Rachel Weisz

Rachel Weisz 2007-ben mindenkit elbűvölt a My Blueberry Nights – A távolság íze című filmben. Akkoriban 37 éves volt. De 14 évvel később a Fekete Özvegyben tűnt fel, és egy cseppet sem öregedett.

10. Uma Thurman

Uma Thurman sem öregszik. Nézd csak meg őt a Férj és féleségben, ahol 38 évesen tűnt fel, majd a Nagypapa hadművelet című filmben, ahol 50 éves.

11. Charlize Theron

Charlize Theron 2008-ban nehéz szerepet vállalt az argentin filmben, a Megváltásban. A 2021-es Halálos iramban 9-ben pedig új külsővel szerepelt, amivel rajongók millióit ejtette ámulatba.

12. Monica Bellucci

Úgy tűnik, Monica Bellucci testében van valamiféle program, ami nem hagyja öregedni. Elég csak megnézni őt a Második nekifutás című filmben, ahol 43 éves volt, és 12 évvel később a Les plus belles années d’une vie című filmben.

13. Will Smith

A döbbenetes Will Smith egyre jobb és jobb lesz a korral. Nézd meg őt 13 évvel ezelőtt a Hét életben, majd a 2020-ban bemutatott Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk-ban.

14. Kate Beckinsale

Kate Beckinsale nem öregszik. Láthatod őt az Angyal a hóban című filmben, ahol 34 éves volt, és a Sokk című filmben tanúja lehetsz, hogy milyen keveset változott.

Szerinted melyik híresség változott a legkevésbé? Esetleg szerinted van még valaki, aki megérdemelné, hogy felkerüljön erre a listára?

betöltés...