10 híres apuka, akik megpróbálják megadni a világot a gyerekeiknek

Az öltöztetős játékoktól kezdve, egészen addig, hogy hagyják a lányuknak, hogy átalakítsák őket, néhány celeb apuka nem fogja vissza magát, ha arról van szó, hogy boldoggá tegye a gyerekeit. Annak ellenére, hogy szigorú rutinjuk van, ezek a papamacik időt szakítanak arra, hogy elkényeztessék a családjukat, mi pedig nem tudunk nem elájulni tőlük.

Örömmel osztunk meg olvasóinkkal néhány híres apukát, akik győztesek a szülői játékban.

1. Cristiano Ronaldo

A híres focista valójában 4 gyermek apukája, köztük a béranyaságból született ikreké. Sűrű időbeosztása és edzései ellenére a 36 éves játékost gyakran látni, ahogyan időt tölt a gyerekeivel és a családjával.

2. Jeffrey Dean Morgan

Jeffery Dean Morgan 2019-ben vette feleségül a Tuti gimi sztárját, Hilarie Burtont, és a párnak 2 közös gyermeke van. Kislányuk, George Virginia Morgan még csak 3 éves, és az 55 éves színész nem bánja, hogy vele együtt gyerekeskedik és sminkes játékokat játszik.

3. Channing Tatum

Channing Tatum egyedülálló apuka, de gondoskodik arról, hogy 7 éves kislányának, Everlynek minden szeretetet megadjon. Elárulta, hogy kifesti az arcát, és ritkán látni jelmez nélkül, hogy szórakoztassa a kicsit. Bevallotta, hogy sosem tudta, hogyan kell hajat fonni vagy sminkelni, de kislánya miatt mindent megtanult.

4. Kevin Jonas

Kevin Jonas 2 lány apukája, és minden a családja körül forog. Gyakran osztja meg rajongóival lányai aranyos, véletlenszerű pillanatait, és egyszerűen imádnivalóak.

5. Jamie Dornan

Felejtsd el a filmes életet, a való életben Jamie Dornan mindent megtesz, és “Jennynek” öltözik a lányai miatt. Azt is bevallotta, hogy az apaság még szorgalmasabbá tette őt, és mindent megtesz azért, hogy úgy tudja támogatni szeretteit, ahogyan megérdemlik.

6. Mark Wahlberg

Mark 4 gyermek apukája, és elmondása szerint az apaság a legfontosabb szerep, amit játszania kell. “Ha üzletemberként sikeres vagyok, de apaként elbukom, akkor minden hiába volt” – árulta el Wahlberg egy interjúban.

7. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan 1980-ban vette feleségül Cassandra Harrist, és örökbe fogadta Harris előző házasságából származó gyerekeit. Sajnos a felesége évekkel később rákban elhunyt, ami “szörnyű veszteség” volt számára, ami megváltoztatta az életét. Újra megnősült 2001-ben, és 2 fia született Keely Shaye-vel.

Gyermekként Brosnan nélkülözte az apafigurát, ezért igyekszik a lehető legjobb apja lenni a gyerekeinek.

8. Machine Gun Kelly

Bár Kelly jelenleg Megan Foxszal randizik, van egy lánya az előző kapcsolatából. A gyermeke anyjáról nem sokat tudni, de a rapper imád időt tölteni a lányával, és gyakran magával viszi a turnékra. Most éppen egy közös filmet forgatnak.

9. David Henrie

A Varázslók a Waverly helyből öregdiákja talán az egyik legimádnivalóbb apuka, akit valaha láttunk. Van egy lánya és egy fia, és ha megnézed a közösségi médiáját, láthatod, hogy az egész élete a 2 kisgyermeke körül forog.

10. Arnold Schwarzenegger

Legyen szó pelenkázásról vagy hajvágásról, nincs olyan, amit a Terminátor ne tudna megcsinálni. A 74 éves férfinak 5 gyereke van, és még mindig nem bánja, ha el kell kényeztetnie őket a születésnapjukon, vagy grillezni kell nekik.

Melyik sztár szülő-gyerek duó a kedvenced? Neked is vannak hasonlóan édes fotóid az apukáddal? Szívesen látnánk őket a hozzászólásokban!

betöltés...