13 híresség, akik úgy tűnik, felfedezték a fiatalság titkát

Biztos van valami fiatalító a hollywoodi vízben! Ez a gondolat mindannyiunk fejében megfordul időről időre, amikor örökké friss sztárok képeit nézegetjük, akik úgy tűnik, nem értették meg az idő fogalmát. Miközben mi azt számolgatjuk, hány új ősz hajszálunk nőtt ebben a hónapban, ezek a hírességek folyamatosan sokkolnak minket a koruk és a megjelenésük ellentmondásosságával.

Mi imádjuk követni a hírességeket, különösen, ha úgy tűnik, ismerik a titkot, hogy örökké fiatalok és frissek maradjanak. Valamit kétségtelenül meg kell tanulnunk tőlük.

1. Eve, 1992 és 2019

Eve fiatalon kezdte a karrierjét, és több mint 20 éve áll a reflektorfényben. Most 42 éves, és úgy tűnik, az évek nem hagytak rajta nyomot.

2. Gabrielle Union, 2009 és 2021

A Hajrá csajok és a Being Mary Jane sztárja megosztotta, hogy 48 évesen van néhány szabály, ami fokozza a ragyogását. Elegendő vizet iszik, ügyel arra, hogy legalább 8 órát aludjon, és sportol.

3. Queen Latifah, 1987 és 2020

Az Oscar-jelölt, Grammy- és Emmy-díjas énekesnő és színésznő március 18-án lett 51 éves. Queen megosztja, hogy valóban sok zöldséget és sovány húst eszik, lelkiismeretesen hidratál, és úgy gondolja, hogy amíg fiatal a szíved, a tényleges életkorod nem igazán számít.

4. Alicia Silverstone, 1992 és 2020

A Spinédzserek 44 éves sztárja azt mondja, hogy az étrendje a fiatalságának titka – Alicia vegán és környezetbarát életmódot folytat. Megosztja, hogy amint lemondott a húsról és a tejtermékekről, már 2 hét után elkezdett jobban kinézni.

5. Jeremy Piven, 2005 és 2021

A híres amerikai színész és komikus megosztotta, hogy súlyokat emel, kötélen ugrál és jiujitsu-t űz. Egy interjúban azt is elmondta, hogy évtizedek óta jógázik, és futni jár, amikor felébred.

6. Alfre Woodard, 1995 és 2020

Alfre Woodard most 68 éves, de a múltbéli képeit elnézve olyan, mintha csak ruhákat és frizurákat váltogatna, de egyáltalán nem öregszik.

7. Jamie Foxx, 2004 és 2021

Mindig felmerül a kérdés, ha Jamie Foxxról van szó – hogyan nézhet ki még mindig olyan fiatalnak, mint a 2000-es években? Akkoriban, 33 évesen saját sorozata volt, a The Jamie Foxx Show. Ma 53 éves, és még mindig népszerű színész, aki úgy tűnik, megtalálta a fiatalság forrását.

8. Sharon Stone, 2002 és 2021

A 63 éves színésznő elárulja, hogy a fiatalságának titka olyasmi, amit az édesanyjától vett át – megosztja, hogy az édesanyja adott neki egy tégely hidratáló krémet, és azt mondta neki, hogy tisztítsa meg a bőrét és hidratálja reggel és este, és ő ezt teszi.

9. Bianca Lawson, 1991 és 2019

Bianca Lawson 1993 óta játszik tinédzsereket a képernyőn, és igazából nem meglepő, hogy miért. A Buffy, a vámpírok réme és a Hazug csajok társasága sztárja 42 éves, de ez nem látszik rajta, hiszen ragyogó bőre mintha kortalan lenne. Bianca megosztja, hogy a cukor helyett a természetes édesítőszereket, a kávé helyett pedig a teát részesíti előnyben, és hisz abban, hogy a fiatalság egy mentalitás, így ahhoz, hogy fiatal maradj, csökkentened kell a stresszt és élvezned kell az életet.

10. Alicia Keys, 1997 és 2021

A 40 éves énekesnő nem csak fiatalnak és frissnek tűnik, de erős smink nélkül is sikerül fiatalabbnak látszania a koránál – a természetes szépség elfogadása mellett érvel, és valójában hihetetlen bőre van. Rutinjához tartozik a jáde roller használata, az olajok és az uborkapép.

11. Elizabeth Hurley, 2001 és 2021

A brit modell ma már 54 éves, de a legutóbbi Instagram-posztjaiban úgy néz ki, mint egy 20-as éveiben járó lány. És bár megerőltetés nélkülinek tűnik, mégis rengeteg erőfeszítést tesz bele. Módszerei a hidratálás, a kiegyensúlyozott étrend és az edzések. Elizabeth például fogmosás közben guggolásokat végez, és a kertészkedést tartja a fő mozgásformájának.

12. Helena Christensen, 1998 és 2020

Nehéz elhinni, de a híres szupermodell idén 52 éves, hibátlan testét pedig Instagram-fiókján mutatja meg. Helena megosztotta, hogy Dániában, ahonnan származik, az embereket arra tanítják, hogy ne rejtsenek el semmit, ha arról van szó, amit a természet adott nekik.

13. Janet Jackson, 1998 és 2020

A zenei legenda májusban lett 55 éves, és úgy tűnik, a 20 év nem hagyott nyomot az arcán. Jackson nem igazán osztja meg a titkait, hogyan marad fiatal, bár megemlítette, hogy főként növényi alapú étrendet követ, nem eszik húst, és hogy hosszú távú kapcsolatot ápol a fitnesszel.

Neked mi a titkod, hogy fiatalos maradj? Örülnénk a hozzászólásodnak az alábbi rovatban.

betöltés...