9 fizikai tulajdonság, amire senki sem számított, hogy divatossá válik

Abban az időben, amikor Rubens festett, a nagydarab nők voltak népszerűek; és a viktoriánus korszakban a halvány porcelánbőr és a vékony csukló volt a trend. Ma pedig az irányzatok többször is megváltozhatnak egy évtizeden belül, és csak annyit tehetünk, hogy megpróbálunk lépést tartani velük.

Mi biztosak vagyunk abban, hogy minden ember a maga módján vonzó, a trendek követése nélkül is. De találtunk 9 fizikai jellemzőt, amelyek manapság nagyon divatosak.

Feltűnő szemöldök

Egyre több híresség és hétköznapi nő hagyta abba a szemöldökszedést. Ehelyett kinövesztik őket, és hagyják, hogy nagyon vastagok legyenek. És még ha nem is tűnnek tökéletesnek, nem baj. Amíg olyan természetesnek tűnnek, mint Natalia Vodianova.

Lenövés

Nem is olyan régen a lenőtt haj az ápolatlanság jele volt. De ma sok fodrász elismeri, hogy ez teljesen rendben van, és nem szabad elrejteni. Ennélfogva a stylistok azt is javasolják, hogy amennyire csak lehetséges, mutassuk meg a lenőtt hajtövet.

Nincs manikűr

A természetesebb manikűr vagy egyáltalán a manikűr hiányának irányzata most nagyon népszerű. Egyre kevesebb nőnek van a körmén géllakk. Természetesen még mindig sok rajongója van a manikűrnek, ami egy sokáig túlélő trend, de most egyszerűen kevésbé népszerű.

Gödröcskék

A gödröcskék mindig is nagyon vonzó fizikai jellemzők voltak. De ma mesterségesen is létrehozhatók. Vannak, akik az arcukat nyomják, hogy gödrök jelenjenek meg rajta. És mielőtt eltűnnének, lefényképezik magukat és megmutatják a barátaiknak.

@theresetiangco

Do you want dimples? Try this! #philippines #edutokph #learnontiktok #dimples #beautyhacks

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

A hatás hosszabb ideig történő megtartása érdekében használhatsz szépségápolási termékeket. Ehhez barna szemceruzát kell használnod, és egy kis függőleges vonalat kell húzni az arcodra. Ezután az ujjaiddal terítsd szét a terméket.

Nincs alapozó

Sok lány lemond az alapozó és a korrektorok használatáról. Jobban szeretik a természetes szépséget. Ezzel együtt egyre többen szeretnék egészséges kinézetűvé (és valójában is) tenni a bőrüket.

A kozmetológusok azt állítják, hogy több olyan betegük van, akik szeretnék, hogy a bőrük smink nélkül is friss kinézetű legyen.

Hosszú frufru

A hosszú, vastag frufru igazán népszerű volt a 2000-es és a 2010-es évek elején, és most újra nagy népszerűségnek örvendenek. Egyre több híresség vágat frufrut. Néhány nőnek remekül áll, mert összehozza az arcvonásokat és felhívja a figyelmet a legjobb részekre.

Természetes hajszín

A hajfestést sok nő szereti csinálni. És nagyon gyakran a nők nem változtatják meg drámaian a hajszínüket – csak ragyogóbbá teszik a hajukat, egy egészen kicsit.

Érdekes módon a fodrászok és a stylistok azt ajánlják az embereknek, hogy értékeljék a természet adta dolgokat.

Kerek arc

A múltban a lányok meg akarták változtatni az arcuk kerek alakját. Kontúrozták az arccsontjukat, hogy az alak élesebb legyen. De most néhány lány megpróbálja elérni a kerek és fényes arc hatását, mert ez a fiatal és egészséges bőr mutatója. Kollagénnel teli kozmetikai termékeket használnak, ami segít helyreállítani a bőr szerkezetét és rugalmasságát.

Sötét, szem alatti karikák

A klasszikus szépségszabványok szerint a sötét, szem alatti karikákat rossz dolognak tartják. A nők mindig megpróbáltak megszabadulni tőlük különböző ápolószerek használatával. De a közelmúltban megjelent egy új trend, amely a sötét szem alatti karikákkal kapcsolatos negatív hozzáállással küzd.

Sok nő szándékosan sötétíti a szem alatti területet, és ez a típusú smink hihetetlenül népszerűvé vált. És azok a videók, amelyekben a lányok bemutatják ennek a sminknek a technikáját, százezrektől a millió megtekintésekig terjednek.

Ezen irányzatok közül melyik lepett meg a legjobban?

betöltés...