13 ember, akik célokat tűztek ki maguk elé, és el is érték őket

Mindannyiunknak vannak nagy és kicsi kívánságai és tervei. Néhány ember álmai gyorsabban valósulnak meg, míg másoké valamivel lassabban. De akárhogy is, a cikkben szereplő emberek nagy inspirációs források lehetnek a motivációt keresők számára. Nem állnak meg a legnehezebb feladatoknál: testük úgy néz ki, ahogy akarják, jobb munkát találnak, új készségeket fejlesztenek, és olyan dolgokat vásárolnak, amelyekről már régóta álmodtak.

Biztosak vagyunk abban, hogy ebben a gyűjteményben mindenkinek nehézségekkel kellett szembenéznie az álmaik felé vezető úton. De mindegyikük annyira sikeresen tudta legyőzni a lustaságot és más akadályokat, hogy inspiráltak minket arra, hogy ugyanezt tegyük.

“Végül 45 kilót sikerült leadnom!”

“Az évtized kezdete és az évtized vége”

“150 kg és 82 kg – most már sokkal jobban érzem magamat!”

“Visszakaptam a nyakamat és a vállamat. 108 kilót adtam le.”

“Ez valószínűleg nem jelent sokat a legtöbb embernek. De mi szerény emberek vagyunk, akik egyetlen jövedelemből élnek, és volt egy igazán régi hűtőszekrényünk, amely káros volt az egészségünkre, és most vettünk egy újat!”

“Végre jól érzem magam a bőrömben.”

„Miután egész felnőtt életem során pénzügyi nehézségekkel küzdöttem, végül kb. 2 évvel ezelőtt kaptam egy jó munkát egy másik államban. A számláim végre csökkennek, ma megláttam a teljes cipőszekrényemet, és úgy éreztem, hogy meg kell osztanom.”

„Éveken át küzdöttem a súlyommal! Ez vagyok én plusz 14,5 kg után.”

„A hajam ragyog! Annyira elégedett vagyok a hajammal, hogy meg kellett osztanom.”

“Ez a ruha most már teljesen máshogy ’áll’ rajtam.”

Az álmok valóra válnak.

„A ceruza rajzom fejlődése: 2013 és 2017”

„Az első számítógépem építése 13 évesen!”

Mesélj nekünk a jelenlegi céljaidról és hogy mit teszel ezek elérése érdekében!

betöltés...